Ház

Eladó ingatlan Kisköre

10 500 000 HUF

Kiskörén,egyaránt közel a Tiszához,strandhoz,és a városközponthoz,biztonságos környéken eladó egy tégla építésű,jó szerkezetű,nappali,konyha-étkező+3 szobás,duplakomfortos,azonnal költözhető családi ház,600 m2-es telken,melléképületekkel az udvaron.Az ingatlan teljes közművel ellátott,fűtése gáz+vegyes központi. Kiválóan alkalmas lakhatás céljára,társasháznak, családosok számára,illetve befektetőknek,horgászatot kedvelőknek is egyaránt.Iár:10,5 M Bukta Boglárka:

Alapterület: 140m2
Település: Kisköre
Szobák száma 4

A Bükk alján Szentdomonkoson festői környezetben családi ház eladó!! Az ingatlan 3660m2-es akácos erdőrész és gyümölcsös kert tartozik hozzá. Az épület blokk és tégla falazatú teljesen jó állapotú 2 szoba egy félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc került ki alakításra. Az épületet 2010-ben szigetelték bejárati ajtó cseréje meg történt. Az otthon melegéről gáz-konvektor(pelgrim) gondoskodik. Az ablakok redőnnyel fel szerelve. A ház alatt 30nm2-es pince húzodik villannyal, vízzel el látva. Az udvaron garázs található szerelőaknával és 2 fedett kocsibeálló kapott helyett. Az udvaron kút, nyársaló, lett kialakítva. A tető pala, a ház fekvése déli tájolású. Frekventált helye miatt alkalmas turizmusra, gazdálkodásra de akár nyaralónak is. Ha pályázat útján sikerül az ingatlan meg vételére akár díjtalan lehet meg vásárlása. A Község teljes infrasrukturával rendelkezik. A környéken halas tó található 1 km.re. Budapestről óránkénti bussz járat indul. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 100m2
Település: Szentdomonkos
Szobák száma 2

Eger mellett, Szarvaskőn az ország egyik legszebb fekvésű településén eladó egy 3 szintes téglából épült, klímás nyaraló.

A ház elosztása:
0. szint : vegyes tüzelésű kazán és víztartály, 20nm-es helyiség + 30nm-es beton alappal bíró fedett terasz, kinti sütőhellyel.
1. szint : nappali-konyha, terasz dupla asztalokkal, zuhanyzó/Wc.
2. szint: 2 külön nyilló hálószoba, gardróbok,erkély.

Az ingatlan csodálatosa Bükki Nemzeti Park határán, turistaúton, Szarvaskő új kilátójától 200m-re fekszik .
A házban központi fűtésrendszer van vegyes tüzelésű kazán és külön öntöttvas kályha biztosítja a meleget télen, amihez megfelelő tűzifa is rendelkezésre áll.
Ivóvíz ellátását a fúrott kút tenné lehetővé, ami a jövendő tulajdonos igényének megfelelően kiépíthető, jelenleg 10 méterig lett lefúrva.
Az ingatlan ideális akár vadászoknak is a nagy átmenő vadállomány miatt.
Irányár:14,5 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

 

 

Alapterület: 100m2
Település: Szarvaskő
Szobák száma 3

Eger mellett, Szarvaskőn az ország egyik legszebb fekvésű településén eladó egy 3 szintes téglából épült, klímás nyaraló. A ház elosztása:0. szint : vegyes tüzelésű kazán és víztartály, 20nm-es helyiség + 30nm-es beton alappal bíró fedett terasz, kinti sütőhellyel.1. szint : nappali-konyha, terasz dupla asztalokkal, zuhanyzó/Wc.2. szint: 2 külön nyilló hálószoba, gardróbok,erkély. Az ingatlan csodálatosa Bükki Nemzeti Park határán, turistaúton, Szarvaskő új kilátójától 200m-re fekszik . A házban központi fűtésrendszer van vegyes tüzelésű kazán és külön öntöttvas kályha biztosítja a meleget télen, amihez megfelelő tűzifa is rendelkezésre áll.Ivóvíz ellátását a fúrott kút tenné lehetővé, ami a jövendő tulajdonos igényének megfelelően kiépíthető, jelenleg 10 méterig lett lefúrva.Az ingatlan ideális akár vadászoknak is a nagy átmenő vadállomány miatt.
Irányár:14,5 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 100m2
Település: Szarvaskő
Szobák száma 3