Ház

Eladó ingatlan Kisköre

10 500 000 HUF

Kiskörén,egyaránt közel a Tiszához,strandhoz,és a városközponthoz,biztonságos környéken eladó egy tégla építésű,jó szerkezetű,nappali,konyha-étkező+3 szobás,duplakomfortos,azonnal költözhető családi ház,600 m2-es telken,melléképületekkel az udvaron.Az ingatlan teljes közművel ellátott,fűtése gáz+vegyes központi. Kiválóan alkalmas lakhatás céljára,társasháznak, családosok számára,illetve befektetőknek,horgászatot kedvelőknek is egyaránt.Iár:10,5 M Bukta Boglárka:

Alapterület: 140m2
Település: Kisköre
Szobák száma 4

Felsőtárkány csendes utcájában kis családi ház nagy telekkel eladó!
Az eladó ingatlan jellemzői:
-50-60-as években épült vegyes falazattal / tufa, tégla/
-1531 m2-es telekterülettel és 60 m2-es lakótérrel rendelkezik
-helyiségek: szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba
-tetőfedés anyaga cserép, tölgygerendás 5 éve újra lécezve és cserepezve, csatornázva
-padlástértől új kémény
-minden szoba újravakolva
-hőszigetelt műanyag ablakok, illetve eredeti fa belső ajtók
-víz, villany, szennyvíz újra vezetékelve
-gáz a ház előtt
-fűtés kandallóval és kályhával
-mennyezet jó állapotú, eredeti tölgygerendás
-új betonfedésű aljzat
-az ingatlan alatt 8 m2-es száraz pince
-az ingatlan folytatásaként további 20 m2-es házrész, melynek felújítása az új tulajdonosra vár
-az 1540 m2-es telekterületen több gyümölcsfa található és gazdálkodásra alkalmas.Közelben iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 60m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 1

A Bükk alján Szentdomonkoson festői környezetben családi ház eladó!! Az ingatlan 3660m2-es akácos erdőrész és gyümölcsös kert tartozik hozzá. Az épület blokk és tégla falazatú teljesen jó állapotú 2 szoba egy félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc került ki alakításra. Az épületet 2010-ben szigetelték bejárati ajtó cseréje meg történt. Az otthon melegéről gáz-konvektor(pelgrim) gondoskodik. Az ablakok redőnnyel fel szerelve. A ház alatt 30nm2-es pince húzodik villannyal, vízzel el látva. Az udvaron garázs található szerelőaknával és 2 fedett kocsibeálló kapott helyett. Az udvaron kút, nyársaló, lett kialakítva. A tető pala, a ház fekvése déli tájolású. Frekventált helye miatt alkalmas turizmusra, gazdálkodásra de akár nyaralónak is. Ha pályázat útján sikerül az ingatlan meg vételére akár díjtalan lehet meg vásárlása. A Község teljes infrasrukturával rendelkezik. A környéken halas tó található 1 km.re. Budapestről óránkénti bussz járat indul. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 100m2
Település: Szentdomonkos
Szobák száma 2