Ház

Eladó ingatlan Egerbakta

34 900 000 HUF

Egerbaktán 2 szintes 1974-ben épült, 2013-ban felújított 2 lakrészes családi ház eladó! A földszinten 4 szoba, konyha, fürdő ki alakítva. Dupla fa ablakok redőnnyel szerelve. Belmagasság 2.20cm tégla, tufa, kő az építőanyag. Az előszobából külön bejárattal minden helyiség külön nyílik. Az emeleti részen is a folyosóról nyílik külön bejárattal minden helység. Nappali+3 szoba, konyha, étkező, fürdő. Nyílászáróak műanyagra cserélve redőnnyel szerelve. A házban hideg-meleg burkolat váltakozik. A meleget radiátoros és vegyes tűzelés biztosítja. A ház mögött belső udvari részén nyári konyha, kamra, tároló helyiségek találhatók. Garázs színalja kialakítva amely vállalkozásra is alkalmas. Udvaron fúrt kút található! Az udvar végéből egy kerítéssel rendezett veteményes kert található. A családi ház 2013-ban felújítva villany vezetékek, szigetelés 10cm, külső festést kapott. Tulajdonost lakás be számítás is érdekli.

Alapterület: 260m2
Település: Egerbakta
Szobák száma 7

Eger mellett, Szarvaskőn az ország egyik legszebb fekvésű településén eladó egy 5000 nm-es területen álló 100m2 gerendaház.
A ház elosztása: lakószint: nappali-konyha-étkező, terasz kapcsolattal. zuhanyzó/bio Wc.
Em: 2 külön nyilló hálószoba, gardrób,erkély.
A ház alatt külső bejáratú, 2 helységes betonozott pince.(természetes fénnyel.)


Az ingatlan csodálatos természeti környezetben a Bükki Nemzeti Park határán a falutól 2 km-re, műúton megközelíthető helyen található. A telek kiválasztásánál, illetve a ház építésénél az önellátás lehetőségének megteremtése volt irányadó.
Az ökotudatos tervezésnek megfelelően a vízellátás ásott kútról történik, a meleg vizet az év nagy részében napkollektor, a téli hónapokban fatüzelésű bojler biztosítja, ami igény szerint elektromos árammal is üzemeltethető. A házban komposzt wc lett kialakítva, ezáltal az épületben gyakorlatilag nem keletkezik szennyvíz, így a föld alá helyezett tartályban összegyűjtött szürkevíz öntözésre alkalmas.
A ház melegét öntöttvas kályha biztosítja, amihez 5-6 évre elegendő tűzifa is rendelkezésre áll.

A fél hektáros területen 30 termő gyümölcsfa (alma,körte,szilva,cseresznye, birsalma)található. A telken állattartásra kialakított baromfiudvar, valamint gazdasági épületek is vannak. A terület kiválóan alkalmas családi gazdálkodásra, vadászbirtoknak, de a 30%-os beépíthetőségnek köszönhetően akár ökoturizmusban is gondolkodhat a leendő tulajdonos.
Az ország két kimagaslóan látogatott turisztikai helye Szilvásvárad valamint a hőforrásáról ismert Egerszalók is mindössze 18-km-re található Szarvaskőtől.

Alapterület: 100m2
Település: Szarvaskő
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Egerbakta

35 000 000 HUF

Egerbaktán eladó egy folyamatosan karbantartott szigetelt, műanyag nyilászárós, 2 lakrészes családi ház, 600 m2-es telekkel, melléképületekkel, garázzsal.

A családi ház vegyes falazatú, hőszigetelt, a nyilászárók műanyagok, redőnnyel szereltek.
A tető 5 éve lett cserélve, cserép héjazatú. a 2 lakrész akár külön is fűthető, a cirkó fűtés mellett vegyes kazánnal is.

Az ingatlan alkalmas 2 generációnak, vagy akár vállalkozásnak is.

Lakószint.: 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba/Wc, tágas világos előszoba(akár szobának is leválasztható)
Alsó szint: (frissen festve) 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba/wc, kazánház, mosókonyha.

Alapterület: 400m2
Település: Egerbakta
Szobák száma 6

ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ NAGYTÁLYÁN!

Leköthető egy már jogerős építési engedéllyel rendelkező, 1 szintes, 120 m2-es, nappali+3 szobás, nagy teraszos, jó elosztású családi ház, 22 m2-es garázzsal, 700 m2-es Déli fekvésű telken. 
Választható burkolatok.

Bővebb információkért keresse irodánkat.

Alapterület: 120m2
Település: Nagytálya
Szobák száma 4

Egerszalók csendes utcájában felújított szuterénes családi ház eladó! A szuterén szinten helyezkedik el a kazánház és 2db helység amit most is vállalkozásra használnak de akár egy második lakrészként is funkcionálhat. Dupla garázs kapott még helyett ami 42nm és tároló ami 18nm. A szuterén is fűtött a padlózat hideg burkolatot kapott. A szuterén fölött kiváló elrendezésű és felújított lakótér kapott helyett. A terasz kapcsolatos konyha+étkező+nappali lett kialakítva. A közlekedő gardróbnak alakítva. A ház szintjén még 3 szoba, 2 fürdőszoba+wc található. A házban hideg-meleg burkolat váltakozik. A ház melegét radiátoros fűtésmód biztosítja. 2004-ben teljes körű felújítást kapott a ház. Szigetelést, nemes vakolat, nyílászáróak műanyagra cserélve redőnnyel szerelve. Teljesen új cserép tető! A külső ajtók cseréje is meg történt. A felújítás során cserélték az elektromos és víz és gázvezetékeket egyaránt. A ház be napozása kiváló. Ajánlom ha kényelmes, igényesen felújított lakóterű családi házat keres, melyben minden igényt kielégítően megvalósulhatnak tárolási és vállalkozási céljai is. De kiváló Panziónak is!! Összesen 30% építhető be jelenleg 10% került beépítésre!!!!!!!!!! Horgásztó a közelben.

Alapterület: 210m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Ostoros

53 500 000 HUF

Ostoroson családi ház eladó akár vállalkozás is működhet a telken a helyiség adott! Belső felújítás 2018-ban történt. A külső újítás azóta is folyamatosan történik!  Földszinten amerikai gépesített konyha+étkező, nappali, fürdő, illemhelyiség, mosókonyha, spejz került kialakításra.  Emeleti részen 3 szoba, fürdő, illem helyiség, gardrób, szauna lett ki építve. A házban hőszigetelt nyílászáróak redőnnyel szerelve lettek beépítve.  Hideg-meleg burkolatokat ki cserélték. A ház melegét gáz-cirkó és kandaló biztosítja. A ház folytatásában  nyári konyha, garázs, 2db tároló alatta betonozott pince található kis veteményes kert! Folyamatban van az udvaron a kerti tó kiépítése. A telken 68nm üzlethelyiség is helyett kapott ami vegyes üzletként üzemelt! Ha fek keltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 220m2
Település: Ostoros
Szobák száma 4

Egertől pár percre eladó egy egyedi stílusban megépített,exklúzív,hatalmas terekkel rendelkező,2 nappali+7 szobás családi ház 1 hektáros,erdővel övezett,körbekerített telken.Az ingatlan alagsorában,szauna,konditerem lett kialakítva.Az autók tárolására dupla garázs szolgál.A konyhában beépített,gépesített fa konyhabútor található.A családi ház nád tetővel lett fedve,mely kellemes klímát biztosít nyáron is.A pihenést egy 40 m2-es panorámás biztosítja. Különleges ház,különleges vevőnek! Bukta Boglárka:30/238 45 65

Alapterület: 500m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 9

Eladó ingatlan Egerszalók

149 000 000 HUF

Egerszalókon,Egertől 5 percre,gyógyvizű hőforrástól pár percre eladó egy,igényes kivitelezésű,jó benapozású, nappali-konyha-étkező+4 szobás,dupla komfortos,klimatizált luxus családi ház,2 beállós garázzsal,5 terasszal,wellness részleggel,ahol 8 személyes jakuzzi,infraszauna lett kialakítva.A konyhaszekrény cseresznyefából készült kézzel faragott egyedi motívumokkal,felső kategóriás beépített gépekkel.A hideg burkolatok olasz Versace járólapok,illetve csempék.Az udvar napfényes,gyönyörűen parkosított.Az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt is eladó! Bukta Boglárka:30/238 45 65

Alapterület: 390m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 5