Ház

Eladó ingatlan Kápolna

21 900 000 HUF

Kápolna új részén akár több generációs családi ház eladó! Akár vállalkozásra is alkalmas! Az ingatlan korábban varrodaként üzemelt! A ház 2000-ben épült a felújítás 2010-ben történt! A ház kertkapcsolatos külső szigetelést kapott. Az ingatlan korábban varrodaként üzemelt! A ház első része a lakhatás megoldott felújítva fiatalosan, otthonosan. Földszinten előtér, nappali, konyha, kamra, étkező, fürdő, toalett kialakítva. A földszinten még 2 szoba kialakítva. Tovább lépve a hátsó részbe érünk ami varrodaként üzemelt így varrószoba, konyha, étkező,zuhanyzó kialakítva. Itt található a belső lift/ anyagmozgatásra/ céljára. Az udvarra a ház hátsó részén is a kijárat is kialakítva.  A földszintről a tetőtérbe lépcsőfeljárón jutunk ahol 2 háló szoba, fürdő, toalett került kialakításra berendezésre nem került. A télen gáz fűtés radiátorral biztosítja. A nyár kellemes hőmérsékletét a klíma adja. A házban a hideg-meleg burkolat váltakozik!Nyílászáróak műanyagok, a belső ajtók fából építve. Riasztórendszer biztosítja a ház nyugalmát. Az udvar térkővel burkolva, nyársaló kialakítva. Az udvarra több autó beállása meg oldott! Demjén, Egerszalók, Eger rövid időn belül elérhető! Akár apartmannak, panziónak, mosodának is alkalmas ha befektetést is lát benne. Az ingatlan per és tehermentes! Ha felkeltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 235m2
Település: Kápolna
Szobák száma 6

Nagytályán a Fő úton válalkozásra is alkalmas 2X120 m2-es, 3 szoba, konyha-étkezős, jó szerkezetű, karbantartott családi ház, garázzsal melléképületekkel, 1500 m2-es telken eladó.

Az ingatlan karbantartott, a tető felújított, a 2 utcafronti szoba ablaka műanyagra lett cseréltetve.

Lakótér: 3 nagy alapterületű szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, Wc. közlekedő. udvar felől üvegezett zárt terasz.

Alsószint: garázs, kazánház, tároló, utcafronti bejárattal kb. 80 m2-es üzlethelység/iroda.Wc

Alapterület: 120m2
Település: Nagytálya
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Ózd

23 900 000 HUF

Ózdon a TESCO közelében mégis csendes nyugodt utcában, horgásztó, park mellett, eladó egy jól megépített 2 szintes 4+1 szobás családi ház.
fszt.: 2 külön 1-1 szobás lakrész(apartmann).
em.:előszoba, 2 szoba, konyha-étkező.
A házhoz melléképületek (+1 apartmann), garázs, valamint pince tartozik.
Az udvar részben parkosított, részben gazdálkodásra kialakított.

Alapterület: 100m2
Település: Ózd
Szobák száma 5

Felsőtárkány csendes utcájában 551nm-es telken,200nm-es családi ház eladó! Az ingatlanba belépve konyha, kamra, szoba, előtér kialakítva. Az előtérből is meg közelíthető a garázs és kazán helyiség! Az emeleten 3 szoba, fürdő, illemhelyiség található! Az ablakok fából redőnnyel szerelve! Padlástér még be építhető! A ház melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A gáz csonk a telken található! Igény és pénztárca szerint felújítandó! Ha felkeltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 200m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Kisköre

25 000 000 HUF
Kiskörén, strandhoz 10 perc sétára, új építésű, nappali+4 szobás,igényes családi ház 90%-oskészültségben eladó. Bukta Boglárka:30/238 45 65
Alapterület: 130m2
Település: Kisköre
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Egerbakta

25 500 000 HUF
Egerbaktán, Egertől 10 Km-re, 3 éve teljeskörűen felújított 120 m2-es, nappali+3 szobás, műanyag nyilászárós családi ház, garázzsal, melléképülettel, 1szoba-összkomfortos nyárikonyhával eladó. Ár.:25,5 Mft Takács Attila 0620/807-7504
Alapterület: 150m2
Település: Egerbakta
Szobák száma 3

Egerszalók központjában eladó egy 2 lakrészből álló, folyamatosan karbantartott 125 m2+80 m2 -es, tégla építésű, szigetelt, műanyag nyilászárós családi ház, 875 m2-es rendezett parkosított udvarral.

Fő épület: 1985 -ben épült tégla építésű, dupla komfortos, teraszos családi ház, kb. 100 m2-es pincével(+garázs).
A házban a nyilászárók műanyagok,(Kömerling) É- oldalon redőnnyel szereltek.
Fűtése: cirkó kazán, vegyes tüzelésű kazán, ill. szintenkénti kandalló kiépítve.

Elosztása:
1 szint: 2 szoba, konyha-étkező-kamra, zuhynyzó, Wc. - terasz , udvar kapcsolattal.
2 szint: 2 szoba, fürdőszoba/wc (konyha kialakítása lehetséges)
A 2 szint belső lépcsőházzal van összekötve, de akár teljesen külön is használható. (kiadás, vagy 2 generáció együtt élésére is jó lehetőséget biztosít)

80 m2-es házrész:
2 szoba, konyha-étkező/ (fürdőszoba/wc) idős személynek, irodának, kiadásra is alkalmas.

Az udvar rendezett, parkosított.

Alapterület: 125m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 4