Ház

Felsőtárkányban statikailag kiváló 1900nm-es telken családi ház, garázzsal, melléképületekkel eladó!!!  Az 1975-s években épült, vegyes falazatú/tufa, tégla/. Az ingatlanban 3 szoba, konyha, fürdőszoba+illemhelyiség, előtér, kazán ház került kialakításra! Nyílászárók Az első két szobában műanyagra cserélve redőnnyel szerelve a többi helyiségben az eredeti ablakok. Padlóburkolat járólap, laminált padló! A fűtése vegyes tüzelésű. Az ingatlan belső része igény szerint felújítandó! Az ingatlan bejáratánál fedett terasz került be építésre! Udvaron működő fúrt kút! A környéken buszmegálló, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola! Az utca csendes!!! Ha fel keltettem érdeklődését keressen bizalommal! Az ár irány ár! Tegyen ajánlatot!!

Alapterület: 100m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Kisköre

25 000 000 HUF
Kiskörén, strandhoz 10 perc sétára, új építésű, nappali+4 szobás,igényes családi ház 90%-oskészültségben eladó. Bukta Boglárka:
Alapterület: 130m2
Település: Kisköre
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Demjén

25 000 000 HUF

Az ingatlan alkalmas családi háznak, nyaralónak, apartmannak is.

Demjén központjában fürdőtől 10 percre eladó egy 1390 m2-es, parkosított, ősfás telken lévő 140+100 m2-es, jelenleg apartmanként üzemeltetett, családi ház.

Az ingatlan 120 m2-es, 3 külön bejáratú saját fürdőszobás szobából áll, amik külön-külön, de akár egyben is hasznosíthatók.

1 apartman:(4 személyes) 1 szoba, fekvő galéria, fürdőszoba.

2 apartman: (2 személyes) 1 szoba, zuhanyzó/wc

3 apartman: (2+2 személyes) + zárt terasz, + 25m2-es konyha-étkező.

A ház mellett egy 20 m2-es garázs található.

A további beépített részek: kazánház, tárolók, mosókonyha, fedett terasz.

Az ingatlanban lévő ingóságok nem képezik a vételár részét, azok külön megállapodás alapján megvásárolhatóak.

 

Alapterület: 120m2
Település: Demjén
Szobák száma 4

Egerszalókon családi  ház eladó! Falazata téglából épült, tetejét cseréppel fedték. Az ingatlan földszinti részén kazánház, műhely, tároló, garázs lett kialalítva. Emeleti részen konyha, kamra, étkező, fürdőszoba, illemhelyiség, 2 szoba erkéllyel alakítva. A tetőtérben 2 szoba+erkély, illemhelyiség található! A tetőtérben fürdőszoba tusolóval még kialakítható! Az ingatlan külső nyílászáróit el kezdték cserélni műanyagra. A belső nyílászárókat is de van ami még fából készült. A ház melegét gáz konvektor biztosítja az étkezőben a többi helyen vegyes tüzelés radiátorral szerelve. A padlóburkolatok hideg-meleg váltakozik. Az ingatlan igény szerint felújítandó! Alkalmas nagy család részére, akár vállalkozásnak is! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 200m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 5