Ház

Eladó ingatlan Demjén

25 000 000 HUF

Az ingatlan alkalmas családi háznak, nyaralónak, apartmannak is.

Demjén központjában fürdőtől 10 percre eladó egy 1390 m2-es, parkosított, ősfás telken lévő 140+100 m2-es, jelenleg apartmanként üzemeltetett, családi ház.

Az ingatlan 120 m2-es, 3 külön bejáratú saját fürdőszobás szobából áll, amik külön-külön, de akár egyben is hasznosíthatók.

1 apartman:(4 személyes) 1 szoba, fekvő galéria, fürdőszoba.

2 apartman: (2 személyes) 1 szoba, zuhanyzó/wc

3 apartman: (2+2 személyes) + zárt terasz, + 25m2-es konyha-étkező.

A ház mellett egy 20 m2-es garázs található.

A további beépített részek: kazánház, tárolók, mosókonyha, fedett terasz.

Az ingatlanban lévő ingóságok nem képezik a vételár részét, azok külön megállapodás alapján megvásárolhatóak.

 

Alapterület: 120m2
Település: Demjén
Szobák száma 4

Egerszalókon családi  ház eladó! Falazata téglából épült, tetejét cseréppel fedték. Az ingatlan földszinti részén kazánház, műhely, tároló, garázs lett kialalítva. Emeleti részen konyha, kamra, étkező, fürdőszoba, illemhelyiség, 2 szoba erkéllyel alakítva. A tetőtérben 2 szoba+erkély, illemhelyiség található! A tetőtérben fürdőszoba tusolóval még kialakítható! Az ingatlan külső nyílászáróit el kezdték cserélni műanyagra. A belső nyílászárókat is de van ami még fából készült. A ház melegét gáz konvektor biztosítja az étkezőben a többi helyen vegyes tüzelés radiátorral szerelve. A padlóburkolatok hideg-meleg váltakozik. Az ingatlan igény szerint felújítandó! Alkalmas nagy család részére, akár vállalkozásnak is! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 200m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Egerbakta

29 500 000 HUF

Egertől 10 km-re,Egerbaktán,csendes,forgalom mentes utcában akár két generációnak,vállalkozásra vagy gazdálkodásra is alkalmas 180 m2-es családi ház,1500 m2-es telken eladó!!!

A két szintes ingatlan 1972-ben épült masszív alappal,vegyes falazattal.Az alsó szint belülről szigetelt,a felső pedig kívülről.Tetőfedő anyag pala.Külső és belső nyílászárókat már cserélték-hőszigetelt fa ablakok,műanyag,illetve hőszigetelt fa bejárati ajtó.Fűtése gázkazán,vegyes tüzelésű kazán,valamint kiegészítő fűtésként 2 db kandalló szolgál az alsó szinten.

Az épület elosztása:

-alsó szinten található 2 db nagyméretű szoba,konyha-étkező,fürdőszoba,wc,mosókonyha,közlekedő

-felső szinten(mely az alsó szintről is és kívülről is megközelíthető),4 szoba és egy felújított fürdőszoba helyezkedik el-az egyik szobából akár konyha-étkező is kialakítható könnyedén

Az udvaron garázs,fedett szín,tároló,ólak találhatók,valamint egy külön bejáratos 2 helységből álló épület,mely akár lakrésznek,nyári konyhának használható.

A telek gazdálkodásra alkalmas,termő gyümölcsfákkal telepített,végében a patak folyik.Locsolás ásott kútról megoldható.

Bolt,buszmegálló 5 perc sétára van az ingatlantól.

Irányár:29,5 M Ft

Bukta Boglárka:

 

Alapterület: 180m2
Település: Egerbakta
Szobák száma 6