Ház

Egertől Egerszalók csendes utcájában kínálok eladásra két generációs felújítandó családi házat. Falazata tufa, tetőfedése cserép. Az ingatlan 1980-as években épült! Elosztása az alsó szinten 3 szoba, fürdőszoba, kazánház, közlekedő került kialakításra! Felső szinten ami teljesen külön álló 2 szoba, amerikai konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, közlekedőt, fedett teraszt alakítottak ki. Az ingatlan felújítandó de a leendő tulajdonos tudja alakítani a tereket, burkolatokat igény szerint. Az ingatlan összközműves. Fűtés lehetősége gáz, vegyes tüzelés, vagy fall fűtés amit szeretne kialakítani at új tulajdonos. Az udvaron melléképület felújítandó, garázs alatta pince. Udvaron ásott kút beton gyűrűvel. Az ingatlan per és tehermentes. A telek nagysága miatt alkalmas lehet állattartásra, gazdálkodásra. A családi ház nagy családosoknak, panziónak, vállalkozásra ( szépségszalon, fitnesz, bolt) is alkalmas! Közelben buszmegálló, központban gyógyszertár, bolt. Az ingatlantól 200m-re horgász tó! Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 150m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Demjén

25 000 000 HUF

Az ingatlan alkalmas családi háznak, nyaralónak, apartmannak is.

Demjén központjában fürdőtől 10 percre eladó egy 1390 m2-es, parkosított, ősfás telken lévő 140+100 m2-es, jelenleg apartmanként üzemeltetett, családi ház.

Az ingatlan 120 m2-es, 3 külön bejáratú saját fürdőszobás szobából áll, amik külön-külön, de akár egyben is hasznosíthatók.

1 apartman:(4 személyes) 1 szoba, fekvő galéria, fürdőszoba.

2 apartman: (2 személyes) 1 szoba, zuhanyzó/wc

3 apartman: (2+2 személyes) + zárt terasz, + 25m2-es konyha-étkező.

A ház mellett egy 20 m2-es garázs található.

A további beépített részek: kazánház, tárolók, mosókonyha, fedett terasz.

Az ingatlanban lévő ingóságok nem képezik a vételár részét, azok külön megállapodás alapján megvásárolhatóak.

 

Alapterület: 120m2
Település: Demjén
Szobák száma 4

Egerszalókon családi  ház eladó! Falazata téglából épült, tetejét cseréppel fedték. Az ingatlan földszinti részén kazánház, műhely, tároló, garázs lett kialalítva. Emeleti részen konyha, kamra, étkező, fürdőszoba, illemhelyiség, 2 szoba erkéllyel alakítva. A tetőtérben 2 szoba+erkély, illemhelyiség található! A tetőtérben fürdőszoba tusolóval még kialakítható! Az ingatlan külső nyílászáróit el kezdték cserélni műanyagra. A belső nyílászárókat is de van ami még fából készült. A ház melegét gáz konvektor biztosítja az étkezőben a többi helyen vegyes tüzelés radiátorral szerelve. A padlóburkolatok hideg-meleg váltakozik. Az ingatlan igény szerint felújítandó! Alkalmas nagy család részére, akár vállalkozásnak is! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 200m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 5