Ház

Egertől 22km távolságra Bükkszéken fenyves erdővel körbevett, falusi CSOK igénylésére alkalmas szuterénes családi ház eladó! Az ingatlan alsó részében konyha, kamra, szoba, fürdőszoba, előtér, műhely, pince lett kialakítva. A felső részben kialakításra került konyha, kamra, fürdőszoba, 2 szoba, előtér. Az ingatlan 1970-s években épült. Nyílászárói fából, a padlóburkolat hideg-meleg váltakozik. A ház melegét gázkonvektor biztosítja. Parkolás az udvarban, ház előtt megoldott. Kiváló elrendezésű, azonnal költözhető akár bútorozva is eladó! Befektetőknek, pihenni-kikapcsolódni vágyóknak, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt ajánlom az ingatlant.  Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal tegyen ajánlatot!

Alapterület: 160m2
Település: Bükkszék
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Noszvaj

18 900 000 HUF

Noszvaj szomszédságában, Síkfőkúton erdei parasztházikó eladó! Csendes, nyugodt, környezetben található! Madarak csicsergését hallgathatva ébredhet! Az ingatlanban található 1 nappali+konyha kis étkezővel, 2 fél szoba, fürdő+ illemhelyiség! A nyílászáróak fából hőszigetelve! A ház melegét fa tüzelés biztosítja! Padlóburkolatok a 2 kis szobában hajó padló a többi helyen hideg burkolat! Gerendázott paraszt födém a mennyezetben!  Az ingatlanhoz tartozik 14nm-s fedett terasz, és garázs 26nm-s. A kertben nyársaló kialakítva. De még bővíthető is az ingatlan az utcafront felé! Hivatalosan családi házzá lett minősítve. Az ingatlan vendégházként üzemel egész évben. A nyár teljes telt házzal foglalva! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Alapterület: 46m2
Település: Noszvaj
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Ostoros

18 900 000 HUF

Ostoros központjában,csendes utcában eladó egy,jó szerkezeti állapotú, 1975-ös,tégla építésű,3 szintes,5 szobás családi ház 1000 m2-es telken.A földszinti részen található egy konyha-étkező,hálószoba,spejz,wc.Az első szinten nappali+fél szoba,fürdőszoba helyezkedik el.A tetőtérben jelenleg 1+fél szoba található,ahol további vizesblokk kialakítására van lehetőség.A nappaliból és az egyik hálóból erkély nyílik az utcafrontra.Fűtése gázkonvektor illetve 3 db cserépkályha.A családi ház igény szerint felújítandó állapotú,de szerkezetileg,statikailag rendben van.Gépkocsi tárolása garázsban megoldható.A telek szép panorámával rendelkezik
Bolt,buszmegálló,óvoda pár percen belül megtalálható.
Ideális nagycsaládosok,összeköltözők számára akik szeretnék saját ízlésük szerint felújítani az ingatlant.
Irányár:18,9 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 130m2
Település: Ostoros
Szobák száma 5