Ház

Alapterület: 120m2
Település: Mikófalva
Szobák száma 0

Egerszalók csendes utcájában családi ház emeleti része egyben a tetőtér kiadó! Az ingatlan bútorozatlan! Konyha beépített. Felosztása konyha+étkező, 2 egész szoba, 1 félszoba, fürdőszoba sarokkáddal+illemhelyiség. Az ingatlan külön hátsó lépcsőn közelíthető meg. Külön villany, víz, gáz órával szerelve. Az udvari szobában klíma szerelve. Kis állat nem megengedett. Bérleti díj 90ezerFt/hó+rezsi! Feltétele: 1 havi bérleti díj azaz 90000Ft+2 havi kaució! Ha fel keltettem érdeklődését keressen nyugodtan!

Alapterület: 60m2
Település: Egerszalók
Szobák száma 2

Felsőtárkány határában zárt kert megjelölésű telek kis házzal, szőlővel, gyümölcs fákkal eladó 7.2 aranykoronás! A házikó alsó részében pince lett kialakítva ásott kúttal. A felső részében 1 szoba található! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 16m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 1

Felsőtárkányban bontandó, erősen fel újítandó családi ház eladó! A házban 4 szoba, konyha, fürdőszoba, wc kialakítva.A ház alatt pince húzódik. A házban víz, villany található. Fűtése fa tüzelésű.

Alapterület: 100m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 4

Egertől folyamatosan fejlődő településen Bükkmogyorósdon kínálok eladásra családi házat! A telek 600nm a lakóingatlan 85nm. Felosztása: 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba+illemhelyiség, közlekedő. A kamrából közelíthető meg a padlás. Tetőfedése pala. Falazata vegyes tufa, tégla. Nyílászárói eredeti fa. Fűtése gáz konvektor. Padlóburkolat pvc, eredeti kocka kő! A régi időket eleveníti meg. A ház folytatásában nyári konyha, garázs, melléképületek, pince található. A telken ásott kút locsolásra kiváló. Az ingatlanhoz tartozik külön számon 1654nm kert ami az árban benne van! A településen orvosi rendelő, bolt, buszmegálló! A falu csendes rendezett lakóközösség. Falusi CSOK.ra ALKALMAS!!! Ha fel keltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 85m2
Település: Bükkmogyorósd
Szobák száma 2

Tarnaleleszen a Fő úton családi ház eladó! A házhoz a Fő útról parkosított út vezet a házhoz. A ház előtt pince lett ki alakítva mely alkalmas a nyári- téli kertben termett zölségek-gyümölcsök tárolására. A házban 2 szoba, előtér, fürdőszoba, wc, konyha lett kialakítva. A ház folytatásában mellékhelyiségek találhatók. A házban hideg-meleg burkolat váltakozik. Fűtése gáz+fa tüzelésű kazán. A telken konyhakész kert, nemesített gyümölcs fák szőlővel,bográcsozóval ki építve. A vételi árat képezi a konyha bútor+mosogató gép. Akár bútorzattal is eladó a ház! A szemben lévő szomszédságban falusi turizmus működik! 1Km.re halas tó található, horgászok egyik kedvenc helye. A tulajt Egri lakás csere is érdekli érték egyeztetéssel!

Alapterület: 92m2
Település: Tarnalelesz
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Szomolya

9 900 000 HUF

Szomolyán eladó egy 80 m2-es,jó állapotú,3 szoba,konyha-étkezős családi ház 3000 m2-es telken!Az ingatlan fűtése gázkonvektor és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott központi fűtés.Az udvaron garázs,ásott kút,nyári konyha,búbos kemence,15 m2-es pince,istálló,füstölő található.
Alkuképes irányár:9,9 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 80m2
Település: Szomolya
Szobák száma 3

Egerszólát központjában 1700 m2-es telken eladó egy 70 m2-es vegyes falazatú, tornácos parasztház.

Az ingatlan felújítását a tulajdonosok elkezdték, a tűzfal megerősítése, víz szigetelése elkészült, a vízesblokokk felújítása megtörtént.

Az ingatlan fa nyilászárói (szerkezetileg jó állapotúak) felújítandóak.

lakótér: utcafronton 1 szoba, középen közlekedőből nyilló fürdőszoba, külön Wc. konyha-étkező, +1 fél szoba.

Az ingatlan felújítás után alkalmas akár vendégháznak is.

Alapterület: 70m2
Település: Egerszólát
Szobák száma 1