Ház

Alapterület: 120m2
Település: Mikófalva
Szobák száma 0

Felsőtárkány határában zárt kert megjelölésű telek kis házzal, szőlővel, gyümölcs fákkal eladó 7.2 aranykoronás! A házikó alsó részében pince lett kialakítva ásott kúttal. A felső részében 1 szoba található! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 16m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 1

Egertől 20km.re Feldebrőn 803nm-es telken parasztház eladó! Az ingatlanban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, nagy előtér kapott helyett! Nyílászárók fából! A ház melegét gáz konvektor biztosítja és cserép kályha! A házhoz tartozik melléképület. Falazata vályog! Amennyiben felkeltetem érdeklődést keressen bizalommal!

Alapterület: 70m2
Település: Feldebrő
Szobák száma 2

Szentdomonkoson a Fő útcán eladó egy jól megépített 2 szoba,konyhás, szuterénes családi ház. A szuterén részén 2 szoba, fürdtmegy a őszoba van kialakítva. A telek 1080 m2-es, igény esetén még +1100 m2-es építési telek vásárolható az ingatlanhoz. A Budapesti buszjárat óránként átmegy a településen, hétvégi háznak is alkalmas. Az ingatlan alkuképes irányára:4,9 Mft

Alapterület: 80m2
Település: Szentdomonkos
Szobák száma 2

Felsőtárkány határában Közép-hegyen zártkert megjelölésű  telek kis házzal eladó! A házikó alsó részében pince lett kialakítva a felső részben 1 szoba, konyhával rendezett! A házban hideg burkolat lett kialakítva, a fűtést kis kandalló biztosítja télen. Az ingatlanban víz, villany található! A telken gyümölcsfák, szőlő, diófa ültetve, bográcsozó kialakítva, fedett fa tároló, fúrt kút! Az ingatlan teljes berendezéssel eladó!

Alapterület: 35m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 1

Felsőtárkányban bontandó, erősen fel újítandó családi ház eladó! A házban 4 szoba, konyha, fürdőszoba, wc kialakítva.A ház alatt pince húzódik. A házban víz, villany található. Fűtése fa tüzelésű.

Alapterület: 100m2
Település: Felsőtárkány
Szobák száma 4

Egertől 28-km-re,Szilvásváradon,festői környezetben,csendes utcában eladó egy 2 szoba,konyha-étkezős jó szerkezeti állapotú családi ház 718 m2-es,jó adottságú sík telken.A fürdőszobát 8 éve felújították,az ingatlan némi esztétikai felújítással,tisztasági festéssel akár azonnal is költözhető.Az ingatlan a falu központjához közel helyezkedik el.Akár befektetésnek is kiváló,turizmus szempontjából.Irányár:9,5 M Ft Bukta Boglárka:

Alapterület: 80m2
Település: Szilvásvárad
Szobák száma 2

Tarnaleleszen a Fő úton családi ház eladó! A házhoz a Fő útról parkosított út vezet a házhoz. A ház előtt pince lett ki alakítva mely alkalmas a nyári- téli kertben termett zölségek-gyümölcsök tárolására. A házban 2 szoba, előtér, fürdőszoba, wc, konyha lett kialakítva. A ház folytatásában mellékhelyiségek találhatók. A házban hideg-meleg burkolat váltakozik. Fűtése gáz+fa tüzelésű kazán. A telken konyhakész kert, nemesített gyümölcs fák szőlővel,bográcsozóval ki építve. A vételi árat képezi a konyha bútor+mosogató gép. Akár bútorzattal is eladó a ház! A szemben lévő szomszédságban falusi turizmus működik! 1Km.re halas tó található, horgászok egyik kedvenc helye. A tulajt Egri lakás csere is érdekli érték egyeztetéssel!

Alapterület: 92m2
Település: Tarnalelesz
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Szomolya

9 900 000 HUF

Szomolyán eladó egy 80 m2-es,jó állapotú,3 szoba,konyha-étkezős családi ház 3000 m2-es telken!Az ingatlan fűtése gázkonvektor és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott központi fűtés.Az udvaron garázs,ásott kút,nyári konyha,búbos kemence,15 m2-es pince,istálló,füstölő található.
Alkuképes irányár:9,9 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 80m2
Település: Szomolya
Szobák száma 3