Ház

Eladó ingatlan Eger

32 500 000 HUF

Eger Hatvani hóstyán a Szvorényi úton kínálok megvételre átlagos családi házat. Falazatát tekintve vegyes falazatú, tetőfedése zsindely. Elosztását tekintve alsó szinten nappali+amerikai konyha+étkező, hálószoba, gardrób rész, fürdőszoba, illemhelyiség került kialakításra, felső szinten 3 külön nyíló szoba, közlekedő, fürdőszoba+illemhelyiség. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve, tetőtéri nyílászáróak fából. Padlóburkolat hideg-meleg váltakozik. Fűtése gáz konvektor. Az árban a gépesített konyha benne.  A ház folytatásában melléképület konyha+szoba került kialakításra. A két ház között pince. Parkolás a ház előtt megoldott. Igény szerint felújítandó. Apartmanozásra is alkalmas lehet. A tulajdonos készpénzes érdeklődött vár.

Alapterület: 170m2
Település: Eger
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Eger

39 900 000 HUF

Eladó egy tégla építésű 2 szintes, nappali+4 szoba, konyha-étkezős, folyamatosan karbantartott, 2 fürdőszobás, zártsorú beépítésű családi ház, 15 m2-es garázzsal, 470 m2-es telken.

A családi ház fűtése gázkazán+ vegyes tűzelésű kazán, radiátorokkal. Az utcafronti ablakok hőszigetelt fák (SOFA) a szobákban műanyag ablakok lettek cserélve. A bejárati ajtó fém biztonsági.

Fszt.: konyha-étkező, nappali+2 szoba, fürdőszoba/Wc, kamra, Wc

Em.: 2 szoba, fürdőszoba/Wc.

alagsor: raktár, pincerész. (kb 30 m2)

Az udvar részben parkosított részben konyhakert, a déli tájolású terasz fedett.

Alapterület: 150m2
Település: Eger
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Eger

41 900 000 HUF

Eger, Pásztorvölgyben eladásra kínálok napfényes családi házat két utcafrontos bejárattal. 1987-ben épült falazata szilikát, tetőfedése cserép. A telek 470nm-es a lakás 150nm. Elosztása alsó szinten nappali, konyha+ kamra+étkező, szoba, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő,garázs. A közlekedő részről lehet a pincébe le jutni ami a fél ház alatt húzódik. Nappali, konyha részről fedett 8nm-es teraszra jutunk ki. Felső szinten 1 galériás szoba+ 2 külön nyíló szoba az egyikben gardrób rész is kialakítva, fürdőszoba+illemhely. Nyílászáróak jó minőségű fa. Padlóburkolat laminált lap, padlószőnyeg, kerámia. Fűtése gázcirkó.  Kert gondozott, bográcsozó kiílakítva. Lehetőség adott a kert részében egy melléképület, vagy egy kisebb szoba+konyha kialakítása. Az ingatlan fenntartása igen alacsony. Környék rendezett, szomszédok kiválóak. Környéken buszmegálló, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár. Ajánlom az ingatlant minden korosztály számára. Az ár alku képes. Tulajdonos készpénzes érdeklődött vár. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 150m2
Település: Eger
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Eger

43 900 000 HUF

Pacsirta utcában eladó egy 2005-ben teljes körűen felújított,130 m2-es,nappali+3 szobás,dupla komfortos családi ház,2 db garázzsal,20 m2-es pincével,2 db 20 m2-es terasszal!
A földszinti részen található egy nagyméretű konyha,mellette étkezővel,egy hálószoba,26 m2-es nappali és egy sarokkádas fürdőszoba.
A tetőtérben előtér,2 hálószoba és egy hidromasszázs zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba található.
Az ingatlan tartozéka a beépített fenyő konyhabútor.Fűtése gázcirkó.A ház azonnal költözhető,rugalmasan megtekinthető!Ide csak költözni kell!
Belváros,Színház,Érsekkert 5-10 perc sétára található.
Irányár:43,9 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 130m2
Település: Eger
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Eger

45 000 000 HUF

Deák Ferenc utca közeli csendes részen eladó egy jelenleg kétgenerációs(külön bejáratos),170 m2-es tégla építésű családi ház 367 m2-es telken,44 m2-es garázzsal.
A földszinti részen található egy előszoba,fürdőszoba,wc.tároló,konyha-étkező,nappali,dolgozó szoba.Nyílászárok fából készültek,hőszigetelt üvegezéssel.Fűtése:vegyes tüzelés,gázcirkó kazán(új),illetve vízteres épített kandalló,mely kemenceként is funkcionál(sütő-főző).
A tetőtérben 3 szoba,fürdőszoba,konyha-étkező,előtér spejz került kialakításra,ahonnan egy kb 30 m2-es terasz nyílik.
A garázs fölötti részt,ami ugyancsak külön bejáratos beépítették(54 m2),mely részben készült el.A ház alatt található továbbá egy 90 m2-es és egy 45 m2-es száraz pince.
Bolt,buszmegálló,vasútállomás 5-8 perc sétára található.
Az ingatlan kiválóan alkalmas összeköltözőknek illetve befektetés céljából is,apartmanháznak!
A tulajdonos kisebb,egyszintes családi házat beszámít a vételárba,Egerben,sík területen(Felnémet kivételével)
Irányár:45 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 170m2
Település: Eger
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Eger

45 000 000 HUF

Széchenyi utcában eladó egy jó szerkezeti állapotú,3 db külön bejáratú apartmanból álló(egybe is nyitható),befektetésnek,irodának,rendelőnek vagy akár több generációnak is alkalmas társaházi,184 m2-es társasházi,egyszintes lakás,osztatlan közös tulajdonú telken(Az udvarban még egy lakás található).3 db gépkocsi elhelyezése megoldható az udvaron belül-garázs,fedett szín,+1 garázs építési lehetőség,beálló.
Az ingatlan részben felújított,a fűtést korszerűsítették(cirkófűtés+cserépkályha).
Az utcafronti lakás 2 db nagyméretű szobából áll,előtérrel,konyhásnak kialakítható helységgel,2 db zuhanyzós fürdőszobával.
A második apartmanban 2 db szoba található,ebből az egyik galériás,illetve fürdőszoba,wc.
A harmadik lakás elosztása:1 szoba,konyha,fürdőszoba.
Az ingatlanhoz tartozik még egy kb 30 m2-es melléképület az udvarban.
Irányár:45 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 184m2
Település: Eger
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Eger

49 900 000 HUF

Egerben a Cifra hostyán 1 szintes, 92 m2-es, nappali-konyha-étkező+2 szobás, jó elosztású, terasz-kert kapcsolatos, felújított családi ház, 667 m2-es, panorámás telken eladó.

Lakótér: tágas konyha-étkező-nappali, közlekedőből nyilló 2 szoba, fürdőszoba, Wc, kamra.

A ház alatt kb 20m2-es szoba lett kialakítva, itt kapott helyet a gázkazán, ill. egy külön Wc/kézmosó. Műhelynek, tárolásra is alkalmas.

A családi ház f melújításakor a villany, víz vezetékeket, külső-belső nyilászárókat, és a burkolatokat is kicserélték, a konyha -étkezőbe, külső kéményes kandaló lett beépítve.

Az udvar parkosított, panorámás, 1-2 gépkocsi parkolása megoldott telken belül, ház előtt további 2 autó parkolhat.

Alapterület: 92m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

49 900 000 HUF

Egerben a Lajosvárosban csendes mellék utcában eladó egy tégla építésű, nappali+4 szobás, konyha-étkezős, terasz kert kapcsolatos ikres beépítésű családi ház, utcafronti garázzsal. Az ingatlan 1989-ben épült B30 as téglából, kitűnő szerkezeti állapotban van, a tető Bramach beton cserép. Az udvar gépkocsival megközelíthető.

A ház nyilászárói Sofa ablakok, a fűtésrendszere radiátoros, gázkazán, ill. vegyes kazánnal kiegészítve. A melegvízet villanybojler biztosítja.

Fszt: konyha(kamra)-étkező, Wc, 1 szoba, saját fürdőszoba/wc-vel terasz kapcsolattal. utcafronti garázs, kazánház.

(!!! a földszint átalakítása nappali-konyha-étkező terasz kapcsolattal lehetséges)

Em.: nappali, fürdőszoba, Wc. 2 udvari szoba erkéllyel, 1 utcafronti hálószoba.

Igény esetén a tetőtérben 2 szoba, fürdőszoba kialakítható, a közművek fent vannak.

Az udvar rendezett.

Alapterület: 150m2
Település: Eger
Szobák száma 5

Eladó ingatlan Eger

55 000 000 HUF

Egerben a Csákó városrészen eladó egy jó állapotú, 1 szintes, 4 szobás, konyha-étkezős, folyamatosan karbantartott, gázkazán fűtéses, cseréptetős, családi ház, 740 m2-es, előkertes telekkel.

Az ingatlan kitűnő adottságokkal rendelkezik a Déli tájolású széles telek a szomszédoktól teljesen elzárt, a 115 m-es lakrészben 3 nagy szoba, 1 kisebb dolgozó melett, konyha-étkező, felújított fürdőszoba található.

Az ingatlan akár kisebb felújítás után is, kellemes otthon lehet, családok számárs is.

Alapterület: 115m2
Település: Eger
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Eger

55 000 000 HUF

Lajosváros csendes zsákutcájában eladó egy egyszintes,nappali+3 szobás,nagy konyha-étkezős,96 m2-es családi ház 460 m2-es telken!
Az ingatlan első része vegyes falazatú,szerkezetileg tökéletes állapotú,a hátsó részt 2020-ban építette hozzá a vállakozó téglából,valamint új tetőt is kapott az ingatlan.
A teljes gépészet,nyílászárók(redőnnyel,szúnyoghálóval ellátva),burkolatok,szaniterek újak a családi házban.
Fűtése villany fűtés,elektromos fűtőpanelekkel(éjszakai áram van),valamint egy hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került.
A nappaliban és az egyik hálóban gyönyörű frissen lakkozott fa parketta található,az egyéb helységekben pedig járólap,illetve laminált padló.
Az ár tartalmazza a felújítás befejezését,kb 20-m2-es fedett terasz kialakítását, a kocsibeálló térkövezését, valamint a kerítés + kapu cseréjét, és a garázs építését az udvarban!
Ide csak költözni kell!!!!
Irányár:55 M Ft
Bukta Boglárka:     

Alapterület: 96m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

62 000 000 HUF

Vállalkozásra is alkalmas családi ház eladó!

Tihaméri városrészen eladó egy 1996-os,tégla építésű,220 m2-es hasznos alapterületű családi ház,362 m2-es telken,további bővítési lehetőséggel!

Az ingatlan elosztása:Földszinti részen található egy tágas előszoba,hatalmas nappali,konyha-étkező,külön nagyméretű hall,hálószoba,kádas fürdőszoba,külön wc.A tetőtérben 4 szoba lett kialakítva,tágas előtér-közlekedő,erkély,zuhanyzós fürdőszoba,wc .A ház egy része alatt pince,zöldségtároló pince is található. Gépkocsi tárolására egy kb.40 m2-es garázs szolgál,amely fölötti rész még beépíthető igény szerint. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 20 m2-es utcafronti bejáratú üzlethelység,vizesblokkal ellátva. Az udvar részben parkosított ahol egy fedett terasz is található.

Fűtése gázcirkó illetve kandalló. A nyílászárók fából készültek hőszigetelt üveggel ellátva.

Bolt,buszmegálló 1 percen belül található,de 10-15 perc kényelmes sétával a belváros is elérhető.

Az ingatlan kiválóan alkalmas nagy családok számára,vagy akár panziónak,irodaháznak,bemutatóteremnek,stb.!!!!!

A ház előtt több autó parkolása is megoldható!

Irányár:62 M Ft

Bukta Boglárka:

Alapterület: 220m2
Település: Eger
Szobák száma 6

Eladó ingatlan Eger

64 900 000 HUF

Egerben 2021 átadással nappali+3 szobás, 2 szintes, egyedi fűtéses, A+ energiás ikerház, garázzsal leköthető.

Az ingatlan 6 lakásos társasház zárt belső udvarán helyezkedik el. A telek 1200 m2.

 

Személyes megtekintésért keressen telefonon!

Alapterület: 103m2
Település: Eger
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Eger

65 000 000 HUF

Egerben a Vécsey utcában eladó egy tégla építésű, felújított, nappali+3 szobás, gardróbos, jó elosztású, garázsos ikerház, terasszal, kb.: 150 m2-es pihenő udvarral. A szobák és a nappali klímatizáltak, a Fa hőszigetelt ablakok, redőnnyel szereltek.

Fszt.: közlekedő, mosókonyha, nappali-konyha-étkező ( teraszkapcsolattal)

Em: 3 szoba, gardrób, erkély, fürdőszoba, Wc.

Az ingatlanhoz 16 m2-es garázs tartozik, garázs előtt további 2 autó parkolhat.

Alapterület: 110m2
Település: Eger
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Eger

67 500 000 HUF

Családi háznak, irodának, cég képviseletnek is kitűnő lehetőség.

Egerben a belváros közelében eladó egy jó szerkezetű, 1 szintes, 138 m2-es, 4 szoba, konyha, étkezős, jó elosztású villaház, 430 m2-es telekkel, felújított 8 ágú pincerendszerrel.

Az ingatlan jó szerkezetű vegyes falazatú, cserép tetős, fűtése központi gázkazán.

Az udvaron található egy 20 m2-es garázs, ill. egy 50 m2-es műhely. Parkolás több gépkocsinak megoldható.

Az ingatlan különlegessége az Egri érseki pincerendszer 350 m2-es, 8 ága. (teljesen felújítva)

 

Alapterület: 138m2
Település: Eger
Szobák száma 4

Eladó ingatlan Eger

69 000 000 HUF

Egerben a Deák Ferenc úton, eladó egy 3 lakásból álló, 570 m2-es telken lévő, ingatlan.

1 lakás: utcafront: 140 m2-es, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, felújítandó, polgári villa jelegű épület, jelenleg nem lakott.

2 lakás: kb: 50 m2-es, 2 szintes, saját fűtés, fürdőszoba, wc.

3 lakás: kb 50 m-2-es, 2 szobás. saját fűtés, fürdőszoba/wc

A telken lévő 3 lakás egy tulajdonban van, felújítás után akár apartmanozni is kitűnő lehetőség, de akár 6 lakásos társasház is  építhető a telekre.

Alapterület: 220m2
Település: Eger
Szobák száma 8

Eladó ingatlan Eger

72 000 000 HUF

Egerben a Szépasszonyvölgy szomszédságában 6 szobás bevezetett vendégház foglalásokkal együtt eladó! Az ingatlant 2015-ben felújítást kapott! Nyílászárói fából készültek zsalugáterrel ellátott! A ház melegét gázkazán, részben padlófűtés biztosítja,illetve vegyes tüzelésű kazán. Tetőtérben klíma szerelve a szobákban. Burkolatok hideg-meleg váltakozik az ingatlanon belül. Mindegyik szobához tartozik tévé, hütő, vízforraló. Az ingatlan előtt 5 db parkolóhely biztosítva ingyenesen.  A kertben nyársaló, kis játszótér kialakítva, automata öntöző rendszer.

Ingatlan bemutatása!

Fszt: Külön bejárattal 1 apartman fürdőszobával+illemhelyiség, mosókonyha, garázs.

1.szint: Közös konyha-étkezővel, 1szoba fürdővel, 2 szobás családi apartman fürdőszoba+illemhelyiség.

2.szint: 2 szoba saját fürdővel+illemhelyiség, háztartási helyiség.

A vendégház teljes berendezéssel foglalásokkal, weboldallal együtt eladó! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 200m2
Település: Eger
Szobák száma 6

Eladó ingatlan Eger

80 000 000 HUF

Hatvani-hóstyán panziónak is alkalmas 300 m2-es,2004-es építésű családi ház eladó!
Szépasszonyvölgyhöz és belvároshoz egyaránt közel,kedvelt,csendes utcában eladó egy 2004-es tégla építésű,kb. 300 m2 alapterületű 3 szintes családi ház,kis pihenő kerttel,az udvaron melléképülettel,garázzsal.
Földszinti részen található egy előtér,hatalmas nappali,hálószoba,konyha-étkező,spejz,wc,2 db fürdőszoba(kádas és zuhanyzós).
Az első emeleten 2 db zuhanyzós fürdő,1 kádas fürdőszoba,valamint 3 szoba található,a legnagyobb méretű akár ketté is választható.
A harmadik szinten nagyméretű nappali,2 db hálószoba,konyha-étkező,2 db fürdőszoba és egy gardrób található.
Fűtése gázcirkó,vadonat új hőtárolós kazán,illetve egy hatalmas cserépkályha .Nyílászárók fából készültek hőszigetelt üveggel ellátva.
Gépkocsik elhelyezése a ház körül kialakított parkolókban megoldható.
A tulajdonos egri lakást beszámít a vételárba!!!!!
Iár:80 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 300m2
Település: Eger
Szobák száma 8

Eladó ingatlan Eger

85 000 000 HUF

Eger belvárosában,kedvelt egyirányú,csendes utcában 514 m2-es parkosított telken eladó 2 db családi ház.A két ingatlan egy telken helyezkedik el,az egyik utcafronton,a másik pedig a belső udvarban.Kiválóan alkalmas két generáció,vagy akár vállalkozás céljára is(apartman).
Az utcafronti ingatlan 1986-ban épült épült téglából,tetőfedő anyag Bramach cserép.A nyílászárókat már cserélték(műanyag+redőny),a fűtést is korszerűsítették(új kondenzációs kazán).Az ingatlanhoz fedett zárt kapualjban kocsibeálló tartozik,illetve van lehetőség udvari beállásra is.
Elosztása:földszinten nagy konyha-étkező,33 m2-es nappali(melyből akár még egy szoba leválasztható),tusolós fürdő,spejz,előtér.Tetőtérben 2+fél szoba,sarokkádas fürdőszoba.Az ingetlan 145 m2.
A belső udvari családi ház 2001-ben épült.Elosztása:földszinten amerikai-konyhás nappali,tusolós fürdőszoba.Tetőtérben 2 szoba,fürdőkádas fürdőszoba található.Az ingatlan 100 m2.
A kert parkosított,fedett teraszokat alakítottak ki,illetve egy külön bejáratos 1 szoba-konyha,fürdőszobás apartman is található.
Irányár:85 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 245m2
Település: Eger
Szobák száma 6

Eladó ingatlan Eger

89 000 000 HUF

Hatvani hóstyán ritka adottságokkal rendelkező ingatlan eladó!

Két generációnak,apartmannak,befektetésnek is kiváló!!!

Belvárostól 10 percre eladó egy kiváló minőségben épült 3X120 m2-es,körbe napozott családi ház,csendes forgalomtól mentes utcában, 2400 m2-es parkosított telken.

Az ingatlan 2000-ben épült B38-as téglából+4 cm-es szigetelés,azóta már felújították teljes körűen,a tetőfedő anyagot 4 éve cserélték(Terran cserép).

A családi ház elosztása:

Földszinti részen található egy kb 60 m2-es dupla garázs,iroda,2 db hatalmas tároló(gardrób és kamra),mosókonyha,kazánház.

Az első szint 2 külön bejáratú lakrészből áll.Az egyik lakrész 60 m2-es,mely 1 éve teljes körűen fel lett újítva .Új burkolatok,új beépített-gépesített konyhabútor.

A másik külön bejáratú lakrész belülről két szintes,ahol agy hatalmas amerikai konyhás nappali,2 fürdőszoba és 4 db hálószoba található. Mindkét lakrész terasz(kb 30 m2),erkély és kertkapcsolatos.

Nyílászárók műanyagból készültek-redőnnyel ellátva,fűtése:gázcirkó(radiátor és padló),valamint kandalló.

Extrák:klíma,kút,halas tó.

Érdemes megnézni,megtekintés rugalmasan,előre egyeztetett időpontban!

Irányár:89 M Ft

Bukta Boglárka:

 

Alapterület: 240m2
Település: Eger
Szobák száma 7

Eladó ingatlan Eger

110 000 000 HUF

Egerben a Vécsey lakóparkban eladó egy 2017-ben épült 1 lakószintes, nappali-konyha-étkező+4 szobás, 3 fürdőszobás, galériás, dupla garázsos, családi ház, nagy fedett terasszal, fűthető fedett medencével.

Utcaszint: elektromos kapus dupla garázs, bejárat-közlekedő-lépcsőház, 1 vendégszoba, saját fürdőszobával, konditerem.

Lakószint:Terasz-kert kapcsolatos nappali-konyha-étkező+ 2 szoba, saját fürdőszoba/Wc, 1 külön szoba, saját fürdőszobával.

A tetőtér nyitott, galériázott, a galéria kb. 30 m2-es, dolgozónak, gyerek saroknak kitűnő!

Az ingatlanba jó minőségű laminált lap, magas minőségű járólapok lettek beépítve.

A beépített konyha+asztal, székekkel a belső bútorzat része, a lakótérben lévő magasfényű exklúzív beépített szekrénnyel együtt.

Az egész házat nagy teljesítményű központi klíma hűti a megfelelő hőmérsékletre. A nyilászárók hő, és hangszigeteltek, alu redőnnyel szereltek.

A ház fűtését cirkókazán, 200L -es puffer tartállyal kiegészítve biztosítja, a puffer elektromosan is felmelegíthető amiben segít a tetőn elhelyezett 8,5 KW -os napelem. Az inverterel a medence víze télen is 32 C felmelegíthető.

 

Alapterület: 250m2
Település: Eger
Szobák száma 5