Ház

Eladó ingatlan Eger

22 000 000 HUF

Belvárosban,csendes utcában eladó egy egyszintes,72 m2-es,amerikai konyhás nappali+2 szobás családi ház,148 m2-es telken.Az ingatlanban a fürdőszobát és a teljes vízvezeték rendszert cserélték.Nyílászárók műanyag,redőnnyel szerelve illetve hőszigetelt fa.Fűtése gázkonvektor,alternatív lehetőségként 2 helységben kályha került beépítésre.Falazta tufa-tégla,tetőfedő anyag cserép.Az épület alatt egy kb 25 m2-es pince található,az udvaron pedig egy 15 m2-es tároló.Parkolás a ház előtt közvetlenül megoldható.
Irányár:22 M Ft
Bukta Boglárka:Alapterület: 72m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

24 900 000 HUF

Felújított földszintes családi ház a belvárostól 10 perc sétára eladó!

Az ingatlan 55 m2-es,melyben 2 szoba,konyha-étkező,fürdőszoba található amely mellett egy fedett terasz és egy 14 m2-es helység található(össze köthető a fő épülettel,így további egy szobával bővíthető).

A felújítás során kicserélték a nyílászárókat és a bejárati ajtót műanyagra,a villany-,és vízvezeték cseréje is megtörtént,valamint új burkolatokat raktak le.A tető fa szerkezetét részben cserélték,megerősítették,tetőfedő anyag Lindab lemez.Fűtése gázkonvektor.A homlokzat hőszigetelt.A telek 330 m2,ahol egy fedett terasz és pince is található.

Parkolás a ház előtt megoldható.

Irányár:24,9 M Ft

Bukta Boglárka:

Alapterület: 68m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

27 900 000 HUF

Eger-Felnémeten családi ház eladó! A telken 2 ház került felépítésre.  Falazata tufa, tetőfedése cserép a nagyobb ingatlannak. Itt kialakításra került konyha+étkező, 2 szoba egymásba nyíló, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve. Padlóburkolat laminált lap, kerámia. Fűtése gáz konvektor, cserép kályha.  A másik ingatlanban 1 szoba, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség került kialakításra. Falazata tégla, tetőfedése cserép. Nyílászáróak műanyagok. Fűtése gáz cirkó.  Telken két kisebb fa tároló található. Parkolás az udvaron illetve ház előtt. Ha fel keltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 120m2
Település: Eger
Szobák száma 3