Lakás

Eladó ingatlan Eger

20 500 000 HUF

Egerben belvároshoz közel két lakásos társasház földszinti lakása eladó! Az ingatlan igény szerint felújítandó! Ingatlanban 2 szoba, konyha, fürdő, előtér, tároló helyiség található! Az udvari részen külön épületben található még egy szoba, kis fürdő tusolóval, illemhelyiséggel lett kialakítva. Garázs is tartozik az ingatlanhoz szerelő aknával. A lakás melegét gáz konvektor biztosítja. Padlóburkolat parketta a szobákban a többi részen színes mozaik kővel burkolva. Nyílászáróak fából. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal! Komoly éedeklődés esetén az ár ALKUKÉPES!

Alapterület: 98m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

20 500 000 HUF

Egerben belváros közelében a Kilián úton 4 lakásos társasházban 1.emeleti lakás eladó! Az ingatlanban nappali, kisebb szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, illemhely, kamra, előtér lett kialakítva. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel, reluxával szerelve. Fűtése gáz cirkó. Padlóburkolat hideg-meleg váltakozik. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb közös udvar. A lakás fenntartása alacsony.Parkolás a ház előtt. Közös költség is alacsony. Kiváló akár befektetés szempontjából is. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 47m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

21 500 000 HUF

Érsekkert és strandfürdő közelében,csendes zsák utcában,négy emeletes, szigetelt(10 cm)tégla épületben eladó egy 3. emeleti,54 m-es,erkélyes lakás.Az ingatlan eredetileg 2 szobás,de a tulajdonosok a nagyobbik szobából egy hálófülkét választottak le.A lakást teljes körűen felújították-műanyag nyílászárók(redőnnyel szerelve),új konyhabútor,burkolatok,valamint a teljes gépészet cseréje is megtörtént(villany-,és vízvezeték rendszer).A lakáshoz a földszinten saját,zárható tároló helység tartozik.
Pár perc sétára található óvoda,iskola,orvosi rendelő,gyógyszertár,élelmiszer bolt,buszmegálló,Egyetem,strand,Érsekkert!
Kiválóan alkalmas akár befektetés céljából is!
Alkuképes irányár:21,5 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

21 900 000 HUF

Egerben a Hadnagy úton 59 nm világos, csendes, lakás eladó! Az ingatlanban 1egész szoba, 2 félszoba, konyha, fürdő, illemhelyiség, előszoba lett kialakítva. A lakás melegét gáz konvektor biztosítja.  A szobákban padlószőnyeg, konyhában PVC, előszobában hideg burkolat. Az előszobában be épített szekrény található. Az ablakok műanyagok. A bejárati ajtó fából készült. Parkolás belső udvarban vagy ház előtt! A lakás fenntartása alacsony rezsijű! A környéken orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, boltok találhatók. Igény szerint felújítandó! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal, az ÁR ALKUKÉPES!!!!!!!!

Alapterület: 59m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

22 500 000 HUF

Eger Tímár úton 4.emeletes társasház 3.emeleti 61nm-es lakása eladó! A lakás helységei: 2 nagy szoba, konyha, étkező, spejz, fürdőszoba, illemhelyiség, előszoba. A nyílászáróak műanyagok szúnyoghálóval szerelve, bejárati ajtó is műanyag. A lakásban hideg-meleg burkolatok váltakoznak. A lakás melegét gáz konvektor biztosítja. A lakás alacsony rezsijű, közös költség 4200.Ft-havonta!Parkolás közös udvarban, ház előtt! A környéken játszótér, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, boltok. Érsek kert, uszoda, strand, belváros a közelben. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal! Az ÁR ALKUKÉPES!!!!!!!!!!!!!!!

Alapterület: 61m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

22 900 000 HUF

Érsekkert és strandfürdő közelében,négyemeletes szigetelt épületben eladó egy 2. emeleti,54 m2-es,2 szobás erkélyes lakás,saját tárolóval!Az ingatlant felújították,villany-,és vízvezeték rendszer,nyílászárók(műanyag),beltéri ajtók,burkolatok cseréje megtörtént.Fűtése gázkonvektor.A konyhába új konyhabútor került beépítésre,mely a lakás tartozéka.Kiválóan alkalmas akár befektetés céljára is!Szolgáltatók-bolt,orvosi rendelő,buszmegálló,óvoda,iskola pár percen belül elérhető.
A lakás azonnal költözhető!
Iár:22,9 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

24 900 000 HUF

Egerben a belváros közelében 6 lakásos társasházban eladó egy jó állapotú, 2. emeleti, nappali+1 szobás, konyha-étkezős, alacsony rezsijű lakás. A lakásban a fűtés BOSCH kazánról vezérelt, fal fűtés biztosítja.

Parkolás a ház előtt, és az udvarban is lehetséges.

A lakáshoz zárt udvarban dupla garázs vásárolható. (6 Mft)

Alapterület: 65m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

25 900 000 HUF

Gólya utcában,vártól,belvárostól,strandfürdőtől,Érsekkerttől pár percre,zöld övezeti részen eladó egy magasföldszinti,42 m2-es,nappali+1 szobás,felújított állapotú,cirkó fűtéses,(villany,-vízvezeték csere,új műanyag nyílászárók-redőnnyel,szúnyoghálóval szerelve)lakás,saját tárolóval,parkolási lehetőséggel,akár teljes berendezéssel együtt is.A lakás tartozéka a beépített gépesített konyhabútor és az előszobai gardrób szekrény.
Az ingatlan kiválóan alkalmas befektetés,apartmanozás céljára.
Irányár:25,9 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 42m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

25 900 000 HUF

Eger Felsővárosában csendes környezetben teljesen felújított lakás teljes bútorzattal eladó! Az ingatlan egyirányú csendes utcában található a 2. emeleten! A felújítás során teljes víz és villamos energia vezetékelés megtörtént! A vizesblokk víz szűrő berendezéssel ellátott. A lakásban hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. A radiátorok cserélve lettek egyedi mérő órával. A bejárati ajtó acél biztonsági 7 ponton záródó! A konyhaszekrény beépített gépesített Siemens gépekkel! A nyílászáróak műanyagok redőnnyel szúnyoghálóval szerelve. A lakás padlóburkolata hideg-meleg váltakozik! A terasz kőburkolattal és esővédővel kialakítva, amely tavasszal és nyáron plusz kültéri fa és műkő burkolattal felszerelt! Az ingatlan és a bútorok egyedi tervezésű igényes! Az ár tartalmazza az összes berendezést és kiegészítőket a lakásban. A környéken Élelmiszer bolt, gyógyszertár, rendelő, iskolák, óvoda, buszmegálló! Ha felkeltettük érdeklődését keressen bátran! Ebbe az ingatlanba csak költözni kell!

Alapterület: 56m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

26 800 000 HUF

Lajosváros csendes utcájában,ám mégis jó közlekedéssel eladó egy 1. emeleti,belső két szintes,117 m2 nettó alapterületű lakás 4 lakásos társasházban.Az alsó szinten található egy közlekedő,konyha-kamrával,mely az étkezővel akár egybe is nyitható,valamint egy hatalmas nappali,fürdőszoba,wc.A tetőtérben(mely külön bejáratú is)egy nagy méretű szoba,2 db fél szoba és egy fürdőszoba,wc,előtér található.Az ingatlan átlagos állapotú,fűtése gázcirkó,nyílászárók fa és műanyag-redőnnyel szerelve.A lakáshoz egy kb 25 m2-es garázs és egy 16 m2-es saját tároló tartozik,mely a vételár részét képzi.A 4 lakás tulajdonosai közösen használnak egy kb 60 m2-es tetőteraszt,egy 60 m2-es pincét,2 db tárolót,valamint a 628 m2-es udvart,melynek egy része kert,nyársaló,filagória,medence kialakítására is van lehetőség.Az épületen a tetőt cserélték.
Iskola,óvoda,buszmegálló,bolt pár percen belül található.
Irányár:26,8 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 117m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

26 900 000 HUF

Egerben kertvárosi övezetben 3 lakásos társasház 1.emeletén 65nm-es lakás eladó!  Nappali, 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba,wc tartozik. Fűtése gáz konvektor de 2 szobában cserép kályha került ki alakításra. Burkolat hideg,meleg. Műanyag nyílászárók, külső szigetelés. A lakásban a villany vezetékelés cseréje meg történt. A lakáshoz tartozik fás kamra, műhely, garázs, kis virágos kert. Ha fel keltettem érdeklődését hívjon bízalommal. A lakáshoz tartozó melléképület vállalkozásra is alkalmas!

Alapterület: 65m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

26 900 000 HUF

Lajosvárosban,csendes utcában eladó egy 90/70 m2-es,konyha-étkező,nappali+3 hálószobás,cirkófűtéses,felújított 3. emeleti,tetőtéri lakás,9 m2-es nyugati fekvésű erkéllyel.Az ingatlanban a nyílászárókat,(műanyag redőnnyel szerelve+szúnyogháló,Velux-árnyékolóval és hővédővel),villany,-és vízvezetéket cserélték.A konyhába új bútor került beépítésre,mely a lakás tartozéka a gépekkel együtt.A lakás fenntartási költsége kimondottan alacsony.Földszinten saját tároló található.A belső udvarban játszótér található.Bolt,buszmegálló 5 percen belül elérhető.Ideális gyermekes családok számára.A lakás akár azonnal is költözhető!
Alkuképes irányár:26,9 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 90m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

27 900 000 HUF

Eger belvárosában eladásra kínálunk egy befektetésnek alkalmas nagypolgári, 62 m2-es, 2+fél szobás, gázkonvektoros, parkettás eladó lakást.

A lakás 2+1 szobás, átalakítás után 2 kisebb külön nyilló apartman kialakítására alkalmas.

Alapterület: 62m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

27 900 000 HUF

Egerben a Lajosvárosban eladó egy 1. emeleti, konyha-étkező+3 szobás, jó elosztású, teljes körűen felújított lakás, a lakáshoz 30 m2-es garázs vásárolható.

A lakásban a teljes közművet, vezetékeket, burkolatokat, fűtőtesteket, bejárati ajtót is kicserélték, teljesen költség mentes lakás, azonnal költözhető.

A klíma, riasztó, egyes bútorok a vételár része.

A 30m2-es garázs ára: 5 Mft

Alapterület: 63m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

28 900 000 HUF

Egerben a Károlyvárosban (25-ös főút alatti szakaszon) eladó egy 3 szoba, konyha-étkezős, nagy erkélyes, panorámás tégla lakás szigetelt épületben. A lakáshoz zárt udvari parkoló tartozik.

A lakásban az ablakok műanyagok, az utcafronti részen redőnnyel szereltek. A szobák eredeti fa parkettásak.

A fűtést fali gázkazán biztosítja.

A konyha-étkező tágas, világos.

A lakás részei: konyha-étkező(kamra), 3 külön nyilló parkettás szoba, fürdőszoba(fürdőkád, zuhanyzó), külön Wc.

 

Alapterület: 79m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

29 900 000 HUF

Agria parknál eladó egy új építésű,belső két szintes,kertkapcsolatos,(kb. 20 m2 saját kertrész),70 m2 bruttó alapterületű,amerikai konyhás nappali+2 szobás,dupla komfortos lakás,zárt udvari beállóval.Burkolatok még választhatók!Irányár:29,9 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 70m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

29 900 000 HUF

Egerben a Hadnagy úton fiatalosan felújított tetőtéri 80/65nm-es erkélyes csendes lakás eladó! Az ingatlanban amerikai gépesített konyha+étkező, spajz, nappali, 2 háló szoba, fürdőszoba, illemhelyiség került kialakításra! Tetőtéri nyílászáróak fából be építve a többi nyílászáró műanyag! Padlóburkolat hideg-meleg váltakozik. A lakás melegét télen gáz cirkó, nyáron klíma biztosítja. Az ingatlanhoz 4nm saját tároló tartozik, közös költség alacsony! Autóval a társasház belső udvarán, ház előtt lehet parkolni! A környéken meg található üzletek, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, strand, játszótér! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal! Irány ár: 29.9Mft

Alapterület: 80m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

31 000 000 HUF

Egerben a Szálloda utcában, szigetelt tégla épületben eladó egy 3. emeleti, 70 m2-es, D-Ny.-i fekvésű, erkélyes lakás. A lakás 3 külön nyilló parkettás szoba, konyha-étkező, kamra elosztású. A lakáshoz saját zárható pincetároló tartozik.

Az ingatlan felújítandó, az épület rendezett, szigetelt.

A belváros, strand, érsekkert 5 perc sétára elérhető.

Alapterület: 70m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

31 900 000 HUF

Színház közelében fiatalos 40m2 lakás eladó! Polgár stílusú épületben található galériás 1szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és előszoba található. Tartozik a lakáshoz saját 8nm-es tároló helyiség. A szoba parkettával, a többi helyiséget járólappal burkolták. A lakás fűtése gázkonvektoros, a melegvíz gázkazánnal működik. A nyílászárok fából készültek redönnyel szerelt. Közel buszmegálló, színház,gyogyszertár, színház, belváros. Ha felkeltetem érdeklődését hívjon bízalommal.

Alapterület: 40m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

31 900 000 HUF

Ráchegy lakóparkban eladó egy 2006-os építésű,kimondottan igényes,80 m2-es,2, emeleti lakás,6 m2-es erkéllyel.Az ingatlanban jelenleg egy hatalmas amrikai konyhás nappali található,erkély kapcsolattal,2 db hálószoba,gardrób és egy nagyméretű sarokkádas fürdőszoba.(További egy hálószoba könnyedén kialakítható igény szerint)A lakás tartozéka a beépített konyhabútor,előszobai gardrób szekrény,fürdőszobai beépített szekrények.Fekvése nyugati.Parkolás a ház előtt megoldható(ingyenes).
Irányár:31,9 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 80m2
Település: Eger
Szobák száma 3