Lakás

Eladó ingatlan Eger

16 500 000 HUF

Egerben a Malomárok utcában szigetelt liftes épületben eladó egy 8. emeleti, 2 szobás, erkélyes, folyamatosan karbantartott, egyedi hőmennyiség mérős lakás.

A környék szolgáltatókkal jól ellátott, több kisbolt, orvosi rendelő 100 m-en belül, TESCO 10 perc.

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

16 900 000 HUF

Egerben a Lajosvárosban (Mátyás király út) eladó egy 2. emeleti, 54 m2-es, 2 szobás, erkélyes, gázkonvektoros, tégla lakás, 4 emeletes épületben.

Az ingatlan karbantartott, a konyha, fürdőszoba, kis szoba ablakát műanyagra cserélték, a szobák parkettásak, a közlekdő, konyha járólaposak.

A lakás helységei: konyha, kamra, fürdőszoba/wc, közlekedő(beépített szekrénnyel), 2 szoba, erkély.

A lakás erkélye, és egyik szobája az utcára, kis szoba, konyha, fürdőszoba belső udvarra néz.

 

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

17 500 000 HUF

Egerben a II. Rákóczi utcában szigetelt társasházban 3.emeleti 56nm+4nm erkélyes fiatalos lakás eladó! Az ingatlanban 2 szoba, gardrób, beépített konyha, fürdőszoba, illemhely, előtér lett kialakítva. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélve, a lakásban az elektromos hálózat cserélve. Nyílászáróak műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval szerelve. Padlóburkolatok a 2 szobában laminált a többi helyiségben hideg burkolat. Beltéri ajtók fából szerelve. A lakás melegét távhő biztosítja mérővel új radiátorokkal szerelve. Lépcsőházban a fő víz cseréje meg történt, és további felújítások vannak betervezve. A lakóközösség családias. A közelben megtalálható bölcsőde, óvoda, orvosi rendelő, iskola, boltok a belváros us csak 5 perc séta. Parkolás a ház előtt és az udvari részen. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal. Tegyen egy ajánlatot az ÁR ALKUKÉPES!!!!!!

Alapterület: 56m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

17 990 000 HUF


Töviskes téren,négyemeletes épület 3. emeletén eladó egy 1+2 félszobás,nagy erkélyes,jó állapotú karban tartott műanyag nyílászárós lakás.
A lépcsőház tiszta,rendezett.Bolt,buszmegálló,szolgáltatók a közelben találhatókIrányár:17,99 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 55m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

17 990 000 HUF

Malomárok utcában,szigetelt,két liftes,NEM panel épületben eladó egy 5. emeleti,2 szobás,nagy erkélyes,nyugati fekvésű,54 m2-es fiatalosan felújított műanyag nyílászárós lakás!Az ingatlanban megtörtént a vezetékek,burkolatok cseréje,a konyhába új konyhabútor került beépítésre.Fűtése távhő,egyedi mérővel ellátva.
Érdemes megnézni,ide csak költözni kell!!!!!
Iár:17,99 M Ft
Bukta Boglárka:

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 500 000 HUF

Olasz utcában,szigetelt négyemeletes épületben eladó egy 3. emeleti,3 szobás,gázkonvektor fűtésű,erkélyes,részben újított lakás.Burkolatok:járólap és fa parketta.A bejárati ajtót,konyhabútort,konvektorokat és az átfolyós vízmelegítőt is cserélték már.Fekvése K-Ny-i.Ár:18,5 M Ft
A tulajdonos családi házra cserélne Felnémeten,Felsőtárkányban és Andornaktályán 20 M Ft-ig.
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 65m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

18 500 000 HUF

Egerben belváros közelében a Kilián úton 4 lakásos társasházban 1.emeleti lakás eladó! Az ingatlanban nappali, kisebb szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, illemhely, kamra, előtér lett kialakítva. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel, reluxával szerelve. Fűtése gáz cirkó. Padlóburkolat hideg-meleg váltakozik. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb közös udvar. A lakás fenntartása alacsony.Parkolás a ház előtt. Közös költség is alacsony. Kiváló akár befektetés szempontjából is. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 47m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

18 700 000 HUF

Eger Hajdúhegy Bercsényi utcában 3.em. erkélyes világos lakás eladó! Az ingatlan kertvárosi részen található. Helységei 2 szoba, konyha, spajz, fürdőszoba, illemhelyiség, erkély került kialakításra. Nyílászáróak műanyagok a két szobában redőnnyel szerelve. Padlóburkolat parketta, kerámia. A lakás melegét gáz konvektor biztosítja, a meleg víz Boss típusú átfolyós vízmelegítő. Plusz gondoskodtak még villany bojleról is. A konyha a vétel árat képezi plusz a Whirpool mosogatógép. A fürdőszobában törölköző szárító. Az erkély zöld felületre néz csendes. Az ingatlan fenntartása alacsony!  Lépcsőház szigetelt, rendezett. Nagy játszótér gyermekeseknek kiváló! Parkolás a ház előtt megoldott. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal! Tegyen ajánlatot!

Alapterület: 60m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 900 000 HUF

Egerben a II.Rákóczi úton felújított magas földszinti erkélyes lakás eladó! Az ingatlanban 2 szoba, gardrób, beépített konyha, fürdőszoba, illemhely, előtér került ki alakításra. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélve. Padlóburkolatok szobákban, előtérben hajó padló, a többi helyiségben hideg burkolat. A lakás melegét távhő biztosítja egyedi mérővel új radiátorokkal. Az elektromos hálózat felújítva. A lépcsőházban is a fő és szennyvíz rendszer cseréje meg történt.  A környéken bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, a belváros is 10 perc séta. Parkolás a ház előtt.  A lakóközösség csendes, családias. Az ingatlan per és tehermentes. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal és tegyen egy ajánlatot!

Alapterület: 56m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 900 000 HUF

Egerben a Kallómalom utcában, 1. emeleti, 65 m2-es, 2 szobás, műanyag nyilászárós lakás, sürgősen eladó.

A lakásban a nyilászárók műanyagok, a bejárati ajtó fém-biztonsági-, a nagy szoba laminált lapos, a közlekedő, pvc burkolatú. A lakás eredeti, de megkímélt állapotú, azonnal birtokbavehető.

Alapterület: 65m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 990 000 HUF

Egerben a Lajosváros elején eladó egy 2020-ban teljesen felújított, csendes parkra néző, földszinti 39 m2-es, nappali+1 szobás lakás, teljesen felszerelt beépített konyhával, elektromos fűtéssel, hűtő-fütő WIFI-s klímával.

A lakás előtt kb. 10m2-es terasz kialakítható, ill. 1 gépkocsi tárolása lehetséges.

Alapterület: 39m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

19 500 000 HUF

Egerben II. Rákóczi. F. út 3.emeleti lakását kínálom eladásra! 3egész szoba, gardrób, konyha, fürdő, illemhelyiség erkély tartozik a lakáshoz! Nyílászáróak fából még eredeti állapotban reluxával szerelve. Burkolatok laminált és szőnyeg padló. Az ingatlan csendes környezetben található. A környéken boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, buszmegálló. Igény szerint felújítandó! Ha szeretne több információt vagy szeretné meg tekinteni keressen bizalommal! Az ár ALKUKÉPES!!!!!!!!!!!!

Alapterület: 73m2
Település: Eger
Szobák száma 3