Lakás

Eladó ingatlan Eger

15 900 000 HUF

Egerben a Lajosvárosban téhla épületben eladó egy 2. emeleti, 2 szobás, erkélyes, azonnal birtokbavehető, gázkonvektoros lakás. A lakásban a kis szoba, konyha, fürdőszoba ablakait műanyagra cserélték.

A lépcsőház karbantartott, a nyilászárói műanyagok.

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

16 000 000 HUF

Eger Felsőváros Töviskes téren 10.em. panorámás lakását kínálom megvételre! Elosztása 2 szoba, konyha+étkező, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, nagy erkély. Az ingatlan részbe felújított. Nyílászárói hőszigetelt műanyagok egyedül a nagyobb szobában eredeti. A villanyvezetékek, fűtőtestek cseréje is megtörtént. A felújítás során új konyhaszekrény kapott helyett gáz főzőlappal,villanysütővel,elszívóval, mosogatógéppel beépítve ami a vételár részét képezi. Padlóburkolatok nappaliban, hálószobában laminált lap, a többi helyiségben kerámia. Melegről központi fűtés gondoskodik egyedi mérőórával. A fürdő és illemhelyiség még eredeti állapotú az új lakók alakíthatják ízlésük szerint. Közlekedőben gardrób szekrény került beépítésre. Az ingatlanhoz tartozik az épület földszinti részen tároló hely. A lépcsőház rendezett, jó lakóközösséggel 2 lifttel rendelkezik. Parkolás a ház melletti parkolóban ingyenes övezetben. A környéken minden megtalálható boltok, iskolák, buszmegálló, óvoda, gyógyszertár. Meleg szívvel ajánlom minden korosztály számára. Ha fel keltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 57m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

16 700 000 HUF

Eger Felsőváros részén eladó, 2.emeleti fiatalos erkélyes lakás! Elosztását tekintve 2 szoba, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, erkély került kialakításra.Nyílászáróak műanyagok. Padlóburkolat kerámia. A lakás melegét távhő biztosítja mérőórával szerelve. Lépcsőház rendezett, jó a lakóközösség. Parkolás a ház előtt. Belváros gyalogosan 10 perc! Környéken buszmegálló, óvoda, bölcsőde, boltok! Ha fel keltettem érdeklődését keressen bizalommal. Nézzük meg együtt. Ajánlom minden korosztály számára!

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

16 800 000 HUF

Eger Felsőváros Cifrakapu utcában szigetelt kockaházban kínálok eladásra földszinti lakást! Elosztása 2 szoba, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, erkély. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve a két szobában. Konyha, fürdőszobában reluxával szerelve.  Padlóburkolat szobákban parketta, a többi helyiségben kerámia! Közlekedőben beépített szekrény ami a vétel ár részét képezi. A konyha beépített a villany tűzhely, hűtő is az árban. Bejárati ajtó cseréje is megtörtént. Parkolás a ház előtt ingyenes övezetben.  A lakóközösség, lépcsőház rendezett! A környéken üzletek, buszmegálló, gyógyszertár, óvoda, iskola. Meleg szívvel ajánlom minden korosztály számára! Ha fel keltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

17 500 000 HUF

Egerben belváros közelében a Kilián úton 4 lakásos társasházban 1.emeleti lakás eladó! Az ingatlanban nappali, kisebb szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, illemhely, kamra, előtér lett kialakítva. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel, reluxával szerelve. Fűtése gáz cirkó. Padlóburkolat hideg-meleg váltakozik. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb közös udvar. A lakás fenntartása alacsony.Parkolás a ház előtt. Közös költség is alacsony. Kiváló akár befektetés szempontjából is. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal.

Alapterület: 47m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

17 900 000 HUF

Eger Töviskes téren eladó jó állapotú csúszózsalus,  panorámás, 2 liftes 7.emeleti lakás! A lakás paraméterei. Külön nyíló szobák 2 nagy+1 fél szoba, konyha ami be épített, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, nagy erkély. Nyílászáróak műanyagok bukó-nyíló redőnnyel szerelve. Padlóburkolat laminált, fürdőszobában kerámia burkolatot kapott.  A lakás melegét távfűtés biztosítja, új radiátorokkal hőfokszabályzóval. Fekvése észak-keleti. A külső homlokzat felújítás alatt. A lépcsőház rendezett jó lakóközösség! Az ingatlanhoz tároló tartozik 4 család használhatja. Parkolás a ház előtt. Környéken játszótér, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló, boltok! Ha fel keltettem érdeklődést keressen bizalommal. Nézzük meg együtt! Tegyen ajánlatot!

Alapterület: 58m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

17 900 000 HUF

Eger Felsőváros részén Töviskes téren remek elosztású felújított 4.em. erkélyes lakás eladó! Helyiségei: 2 szoba aminek a belső fala szigetelt+fél szoba külön nyíló, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, erkély. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve. Bejárati ajtó is cserélve. Padlóburkolat laminált lap szobákban a többi helyiségben kerámia. Fűtése egyedi mérős központi fűtés új radiátorokkal szerelve. A lakás nagyon jó állapotú a tisztasági festés is megtörtént! Az ingatlanhoz tartozik közös tároló amit három lakás használhat, plusz a lépcsőfordulóban is egy kis tároló. Gépkocsival ház előtt lehet parkolni, ingyenes övezetben. Lépcsőház rendezett, jó lakóközösség. A lakás közelében szolgáltatók, üzletek, intézmények! Jó szívvel ajánlom az ingatlant fiataloknak, összeköltözőknek de kiváló lehetőség befektetés céljára is! Azonnal költözhető! Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 500 000 HUF

Olasz utcában,szigetelt négyemeletes épületben eladó egy 3. emeleti,3 szobás,gázkonvektor fűtésű,erkélyes,részben újított lakás.Burkolatok:járólap és fa parketta.A bejárati ajtót,konyhabútort,konvektorokat és az átfolyós vízmelegítőt is cserélték már.Fekvése K-Ny-i.Ár:18,5 M Ft
A tulajdonos családi házra cserélne Felnémeten,Felsőtárkányban és Andornaktályán 20 M Ft-ig.
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 65m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

18 900 000 HUF

Egerben a II.Rákóczi úton felújított magas földszinti erkélyes lakás eladó! Az ingatlanban 2 szoba, gardrób, beépített konyha, fürdőszoba, illemhely, előtér került ki alakításra. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélve. Padlóburkolatok szobákban, előtérben hajó padló, a többi helyiségben hideg burkolat. A lakás melegét távhő biztosítja egyedi mérővel új radiátorokkal. Az elektromos hálózat felújítva. A lépcsőházban is a fő és szennyvíz rendszer cseréje meg történt.  A környéken bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, a belváros is 10 perc séta. Parkolás a ház előtt.  A lakóközösség csendes, családias. Az ingatlan per és tehermentes. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal Az ÁR FIX!!!

Alapterület: 56m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 900 000 HUF

Egerben a Kallómalom utcában, 1. emeleti, 65 m2-es, 2 szobás, műanyag nyilászárós lakás, sürgősen eladó.

A lakásban a nyilászárók műanyagok, a bejárati ajtó fém-biztonsági-, a nagy szoba laminált lapos, a közlekedő, pvc burkolatú. A lakás eredeti, de megkímélt állapotú, azonnal birtokbavehető.

Alapterület: 65m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 900 000 HUF

Eger, Vizimolnár úton patak part 10 emeletes épületben 4.emeleti két egész szobás, nagy erkélyes lakását kínálom megvételre! Elosztása 2 szoba, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, erkély. Padlóburkolat a szobákban laminált lap, a többi helyiségben kerámia. Nyílászárók műanyagok redőnnyel szerelve. Bejárati ajtó is műanyagra cserélve. Fűtése távhő egyedi mérőórával szerelve. Közlekedőben beépített szekrény tárolás céljára szuper. Lépcsőház rendezett, jó lakóközösség. Parkolás a ház előtt ingyenes övezetben. Per és teher mentes azonnal költözhető.

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

18 900 000 HUF

Eger Vizimolnár utcában patak partra néző 10 emeletes épület 4.em.lakását kínálom megvételre. Az ingatlan felosztása 2 szoba, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, nagy erkély. Padlóburkolat szobákban laminált lap, a többi helyiségben kerámia. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve. Fűtése távhő egyedi  mérő órával szerelve.Közlekedőben beépített szekrény került kialakításra. A lépcsőház rendezett jó lakóközösség. Parkolás a ház előtt ingyenes övezetben. Környéken minden meg található a belváros is 10 perc séta. Per és tehermentes az ingatlan azonnal költözhető! Az ár irány ár!

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

19 900 000 HUF

Mátyás Király utcán,szigetelt tégla épületben,tiszta,rendezett lépcsőházban eladó egy 54 m2-es,2 szobás,erkélyes,teljes körűen(villany-,és vízvezeték csere) és igényesen felújított,műanyag nyílászárós 4. emeleti lakás!Irányár:19,9 M Ft

Bukta Boglárka:

 

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

19 900 000 HUF

Eger  Kertész úton 8 lakásos társasház 4.emeleti, 65/57nm-es 1+2 félszobás erkélyes lakását kínálom megvételre!  Helységei: 1 egész szoba és 2 fél szoba mindegyik külön nyíló, konyha+étkező, fürdőszoba, illemhelyiség, közlekedő, erkély. A konyha, közlekedő linóleum, szobákban parketta, fürdőszobában, illemhelyiségben kerámia. Erkélyes szobában nyílászáró műanyag, a többi helyiségben a tetőtéri ablak fa. Fűtése gáz cirkó. A lakáshoz tartozik egy saját tároló a társasház földszinti részén. A belső udvarban parkolás lehetséges ingyenesen. Belváros 10 perc séta! Közelben iskola, óvoda, buszmegálló, strand, üzlet! Akár befektetésnek is kiváló lehet! Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Alapterület: 57m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

19 900 000 HUF

Egerben a Hatvani hostyán 6 lakásos társasházban leköthető egy földszinti, belső udvarra néző 1 szobás, 31 m2-es, garzon lakás, saját 5,44 m2-es teraszal.

Műszaki leírásért keressen telefonon,

A+ energia

napelem

beépített redőny

Alapterület: 31m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

19 900 000 HUF

Egerben a Pápai S. utcában eladó egy 3. emeleti, 3 szoba, konyha-étkezős, jó elosztású, erkélyes téglalakás, igény esetén 15 m2-es garázzsal is.

A lakás 3 emeletes tégla épület 3. emeletén helyezkedik el, k-Nyi fekvésű, körbenapozott. A szobák parkettásak, a nyilászárók műanyagok. A konyha, fürdőszoba felújításra szorúl.

A lépcsőház rendezett, nyilászárói műanyagok.

Az ingatlanhoz garázs vásárolható ára: 3,9 Mft

Alapterület: 64m2
Település: Eger
Szobák száma 3