Lakás

Eladó ingatlan Eger

15 500 000 HUF

Egerben a Kallómalom utcában 2. emeleti, 58 m2-es, 2 szobás, műanyag ablakos lakás eladó.

A lakás teljesen felújítandó.

 

Alapterület: 58m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

15 900 000 HUF

Egerben a Rákóczi úton szigetelt lépcsőházban 1.em 33nm+erkélyes, csendes, udvarra néző lakás eladó! Az ingatlanban 1 szoba, konyha, kis előtér, fürdőszoba+illemhelyiség lett kialakítva. Padlóburkolat a szobában laminált, a többi helységben hideg burkolat. A lakás melegét távfűtés egyedi méréssel biztosítja. Bejárati ajtó acél, konyhai nyílászáró  műanyagra cserélve. Erkélye beépített. A lakás fenntartása alacsony. Parkolás a ház előtt megoldott. A környéken boltok, posta, orvosi rendelő,gyógyszertár! Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal. Az ár alku képes!

Alapterület: 33m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

16 000 000 HUF

Egerben a Töviskes téren fiatalos 10.em. lakás panorámával eladó! A lakás jó műszaki állapotú felújított. Helységei: Előszoba-közlekedő,konyha, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba, illemhelyiség, beépített erkély.  Nyílászáróak fa a beépített erkély műanyagra cserélve! Padlóburkolat a szobákban 10mm-es német laminált padló, a többi helységben hideg burkolat található! A konyhabútor beépített, az előszobában pedig beépített gardrób szekrény. Radiátorok újak hőfokszabályzóval szerelve! Földszinten tároló amit 3 lakás használhat. Parkolás a ház előtt. A lakás tehermentes, azonnal költözhető!

Alapterület: 58m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

16 500 000 HUF

Egerben a Malomárok utcában szigetelt liftes épületben eladó egy 8. emeleti, 2 szobás, erkélyes, folyamatosan karbantartott, egyedi hőmennyiség mérős lakás.

A környék szolgáltatókkal jól ellátott, több kisbolt, orvosi rendelő 100 m-en belül, TESCO 10 perc.

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

17 800 000 HUF

Egerben a II. Rákóczi utcában szigetelt társasházban 3.emeleti 56nm+4nm erkélyes fiatalos lakás eladó! Az ingatlanban 2 szoba, gardrób, beépített konyha, fürdőszoba, illemhely, előtér lett kialakítva. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélve, a lakásban az elektromos hálózat cserélve. Nyílászáróak műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval szerelve. Padlóburkolatok a 2 szobában laminált a többi helyiségben hideg burkolat. Beltéri ajtók fából szerelve. A lakás melegét távhő biztosítja mérővel új radiátorokkal szerelve. Lépcsőházban a fő víz cseréje meg történt, és további felújítások vannak betervezve. A lakóközösség családias. A közelben megtalálható bölcsőde, óvoda, orvosi rendelő, iskola, boltok a belváros us csak 5 perc séta. Parkolás a ház előtt és az udvari részen. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal. Tegyen egy ajánlatot az ÁR ALKUKÉPES!!!!!!

Alapterület: 56m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

17 900 000 HUF

Egerben a Töviskes téren parakra néző 2+1 szobás, műanyag nyilászárós, folyamatosan karbantartott, 3. emeleti, erkélyes lakás eladó, vagy kisebb fszt.-1 em.-i lakásra cserélhető.

 

Alapterület: 55m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

17 990 000 HUF


Töviskes téren,négyemeletes épület 3. emeletén eladó egy 1+2 félszobás,nagy erkélyes,jó állapotú karban tartott műanyag nyílászárós lakás.
A lépcsőház tiszta,rendezett.Bolt,buszmegálló,szolgáltatók a közelben találhatókIrányár:17,99 M Ft
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 55m2
Település: Eger
Szobák száma 1

Eladó ingatlan Eger

18 500 000 HUF

Olasz utcában,szigetelt négyemeletes épületben eladó egy 3. emeleti,3 szobás,gázkonvektor fűtésű,erkélyes,részben újított lakás.Burkolatok:járólap és fa parketta.A bejárati ajtót,konyhabútort,konvektorokat és az átfolyós vízmelegítőt is cserélték már.Fekvése K-Ny-i.Ár:18,5 M Ft
A tulajdonos családi házra cserélne Felnémeten,Felsőtárkányban és Andornaktályán 20 M Ft-ig.
Bukta Boglárka:30/238 45 65
70/636 18 67

Alapterület: 65m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

19 000 000 HUF

Kodály Zoltán utcában,négyemeletes tégla épületben eladó egy 2. emeleti,54 m2-es,2 szobás,erkélyes,átlagos állapotú,gázkonvektor fűtésű lakás,saját 9 m2-es tárolóval!Az épületet jövőre szigetelni fogják,valamint a gépészetet korszerűsíteni.A lakásban a villanyvezeték cseréje már megtörtént.Az ingatlantól pár perc sétára található az Érsekkert,strandfürdő,bolt,óvoda,iskola.Akár befektetésnek is kiváló!Fix ár:19 M Ft

Bukta Boglárka:

Alapterület: 54m2
Település: Eger
Szobák száma 2

Eladó ingatlan Eger

19 500 000 HUF

Egerben II. Rákóczi. F. út 3.emeleti lakását kínálom eladásra! 3egész szoba, gardrób, konyha, fürdő, illemhelyiség erkély tartozik a lakáshoz! Nyílászáróak fából még eredeti állapotban reluxával szerelve. Burkolatok laminált és szőnyeg padló. Az ingatlan csendes környezetben található. A környéken boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, buszmegálló. Igény szerint felújítandó! Ha szeretne több információt vagy szeretné meg tekinteni keressen bizalommal! Az ár ALKUKÉPES!!!!!!!!!!!!

Alapterület: 73m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

19 900 000 HUF

Egerben a Bükk sétányon 4 emeletes épületben, 2. emeleti, erkélyes, belső parkra néző 3 szoba+gardróbos, jó elosztású, 72 m2-es lakás, eladó.

A lakás folyamatosan karban tartott, a közlekedők, fürdőszoba, Wc felújított, a szobák laminált laposak, ill. padlószőnyeges.

A lakásban a nyilászárók nem lettek cserélve.(eredeti fa).

A lakásban a költözés folyamatban van, birtokbavehető 2019 07. től.

Alapterület: 72m2
Település: Eger
Szobák száma 3

Eladó ingatlan Eger

19 900 000 HUF

Egerben a II.Rákóczi úton felújított magas földszinti erkélyes lakás eladó! Az ingatlanban 2 szoba, gardrób, beépített konyha, fürdőszoba, illemhely, előtér került ki alakításra. Nyílászáróak műanyagok redőnnyel szerelve. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélve. Padlóburkolatok szobákban, előtérben hajó padló, a többi helyiségben hideg burkolat. A lakás melegét távhő biztosítja egyedi mérővel új radiátorokkal. Az elektromos hálózat felújítva. A lépcsőházban is a fő és szennyvíz rendszer cseréje meg történt.  A környéken bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, a belváros is 10 perc séta. Parkolás a ház előtt.  A lakóközösség csendes, családias. Az ingatlan per és tehermentes. Ha fel keltettük érdeklődését keressen bizalommal és tegyen egy ajánlatot!

Alapterület: 56m2
Település: Eger
Szobák száma 2